Magazin > VIP
213 ogledov

S to šifro bodo razkrili kraljičino smrt

kraljica Elizabeta II. EPA
S temi besedami bodo premierju sporočili, da je kraljica Elizabeta umrla.

The Guardian je razkril, kakšna je skrivna koda, s katero bodo premierju Velike Britanije razkrili, da je umrla kraljica Elizabeta druga. "London Bridge is down (London Bridge je padel),“ so besede, ki bodo razkrile, da je kraljica pokojna.

Premier bo vedel, da to pomeni, da bo po teh besedah nastopila serija dogodkov, ki se skupno imenujejo Operacija London Bridge. Obvestiti bodo morali tuje vlade, kr je ključni del Operacije. Zunanje ministrstvo bo obvestilo 15 najpomembnejših vlad izven meja Velike Britanije, kasneje pa bodo sporočilo poslali še 36. ostalim državam. Po tem bodo mediji državljane obvestili s kratko novičko o njeni smrti in oznanili, da se je začelo 12-dnevno obdobje žalovanja. Za tem pa bo novico objavila tudi mednarodna tiskovna agencija Press Association.

Na komercialnih radijih bo začela svetiti modra luč, ki bo DJ-jem sporočila, da naj nehajo predvajati glasbo in naj prestavijo na novice, poleg tega pa bodo morali iz glasbenega seznama izbrisati vse pesmi, ki bi lahko potencialno bile žaljivo do države, kraljice …

Princ Charles bi postal kralj Charles, s tem pa bi se spremenile tudi podobe na znamkah in kovancih ter bankovcih. Princ William bi postal valižanski princ, Kate pa valižanska princesa, naziv, ki ga je nekoč nosila Diana.

Komentarjev 1
  • ode 08:22 30.marec 2017.

    Vsi boste nekoč umrli. Mogoče tudi jaz.