Slovenija > Črna kronika
48 ogledov

S traktorjem v lokal, gosti bežali

S traktorjem v lokal 24sata
Vinjen voznik traktorja vzvratno zapeljal v lokal ter polomil tendo, ograjo in vrata.

V Čalincu pri Varaždinu na Hrvaškem se je v nedeljo zgodila nekoliko nenavadna prometna nesreča, v kateri je bil udeležen 62-letni vinjen voznik traktorja.

Po svojem postanku v lokalu Milenium, kjer je očitno nekoliko preveč popil, se je usedel v traktor, parkiran kakih 30 metrov stran od lokala in zapeljal vzvratno v lokal.

Na terasi lokala je bilo več gostov, ki pa k sreči niso bili poškodovani. Traktor je polomil tendo, ograjo in vrata lokala.

Gostje so se umaknili

"Na terasi so sedeli gostje in prava sreča v nesreči je, da nihče ni bil poškodovan," je za 24sata povedal lastnik lokala Danijel Možanić. "Ko so ugotovili, da se voznik traktorja ne bo ustavil, so skočili s svojih stolov."

Po dogodku je na kraj nesreče prišla policija, ki je opravila tudi alkotest voznika. Slednji je pokazal, da je imel voznik traktorja 2,16 promila alkohola v krvi.

Na ročno ni pomislil

"Vprašal sem ga, zakaj se ni ustavil," je še povedal Možanić. "Dejal je, da menjalnika ni mogel prestaviti iz vzvratne vožnje. Postavil sem mu vprašanje, ali ve, da obstaja ročna zavora. Odgovoril je, da se mu to ni prišlo na misel."

Lastnik lokala škodo ocenjuje na najmanj štiri tisoč evrov. "A glavno, da mi ni ubil koga od gostov," je za 24sata še povedal pretreseni Možanić.

Komentarjev 5
  • mph 18:21 07.oktober 2015.

    Kaj pa gostilna, ki je vidno in očitno pijanemu točila zelo verjetno še naprej alkohol? Vsaj iz zapisanega ni sklepati, da so ga zavrnili.

  • RallyPoint 14:56 07.oktober 2015.

    tale je bil vsaj pijan...Pri nas trezna babura rikverc v gostilno in povozila nekaj gostov!

  • s.i.k. 13:36 07.oktober 2015.

    .sj../ šel je le po še en šluk