Svet
6 ogledov

Šala, ki je letališke oblasti niso razumele

EasyJet Anže Petkovšek
Starejši potnik letala se je s sosedom pošalil, kje je skril bombo. Član posadke je pripombo slišal in o tem nemudoma obvestil pilota.

Nedolžna šala starejšega potnika je povzročila številne nevšečnosti vsem ostalim potnikom, letalski družbi in vsem ostalim vpletenim v preiskavo. Kot piše nemški portal Express je 71-letni potnik med vkrcavanjem na letalo, ki naj bi iz Berlina poletelo v Köln, svojega soseda v šali vprašal: "In, kam si skril bombo?"

Njegovo šalo je slišal stevard, ki je o tem nemudoma obvestil pilota. Po uradni dolžnosti je slednji moral sprožiti varnostne ukrepe, in sicer ne glede na to, da je upokojenec vsem skušal razložiti, da se je vendar le šalil. Pilot je polet letala prestavil, dokler varnostne službe niso pregledale celotnega plovila.

Potnike so evakuirali z letala, upokojenca temeljito zaslišali. Letalo je poletelo komaj naslednji dan, potnike so morali namestiti v hotel. Policija se ni odločila za priprtje upokojenca, ki mu vendarle lahko sledi odškodninska tožba letalske družbe zaradi visokih stroškov, ki so nastali zaradi njegove šale.

Komentarjev 4
  • dragec 21:12 06.maj 2016.

    Uvoženi musliji ti je..bali mater

  • Avatar čavez
    čavez 21:02 06.maj 2016.

    Posledice uvoza muslijev.

  • kapibara 20:57 06.maj 2016.

    Jaaa, pred..