Magazin > VIP
824 ogledov

Salome mama pred kamerami spravila v jok

Salome
1/4
Voyo
To ji je mama rekla prvič v življenju.

Salome je v oddaji zajokala zaradi maminih besed. Tekmovalci so dobili presenečenje, saj so jih obiskali njihovi najbližji. Seveda so si za Salome želeli, da bi prišla njena mama, ki jo nenehno omenja, a ta živi na Rabu in mogla priti, zato so tekmovalci predvajali mamine spodbudne besede, ki jih je sporočila po telefonu: "Živijo Salome, tukaj mama. Vem, da zmoreš in hočeš, zato pogumno naprej. Držim pesti, pozdrav od mame in velik poljub!"

Ob njenih besedah je Salome obnemela, ko pa je slišala, da ji je rekla Salome, pa je zajokala: "Že, ko sem slišala njen glas, nisem mogla verjeti. Mene moja mama kliče Neno, ne Salome. Se je tako potrudila, da mi je rekla Salome. Lepo …"

Dodala je, da je na svojo mamo zelo navezana in da ji je žal, da jo je mama popolnoma sprejela šele zdaj, ko je starejša. Dodala je, da se je mam predolgo časa ukvarjala z mnenji drugih in da je življenje na otoku težko, saj se vsi poznajo in zato so pritiski še večji: "Zadnji dve leti se moja mama ne ozira na to, kaj bodo rekli sosedje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.