Magazin > VIP
53 ogledov

Salome še vedno nima sreče

salome Facebook
Salome tudi v Kopru ni našla službe.

Salome se je v upanju, da bo na Štajerskem lažje dobila službo, iz Ljubljane preselila v Maribor. A sreča ji ni bila naklonjena, zato se je pred kratkim preselila na Obalo. Kot je zdaj spoznala, tudi v Kopru ni veliko služb, zato se je po pomoč obrnila na svoje prijatelje na Facebooku.

"V Kopru iščem delo v gostinstvu. Imam narejeno gostinsko šolo, smer natakar. Sem točna, delavna in poštena, zato bi bila vesela kakšne resne ponudbe. Pripravljena sem tudi pomagati kakšni starejši gospe v Trstu; mogoče kdo kaj ve, kje bi se o tem lahko informirala? Hvala in želim vam lep in uspešen dan!"

Komentarjev 5
  • olaf 18:37 20.januar 2014.

    Starejše gospe v Trstu potrebujejo nekoga za cepit drva. Je to, to?

  • mph 18:07 20.januar 2014.

    Nihče si ne gre kar takega spreminjat spola ali se drugače oblačit, če ni ravno za kratkotrajen show. Zadeva ima genetske korenine in ni sama/sam kriv. Sigurno ne bi rad bil na njenem/njegovem mestu, pa čeprav je sam/sama zadovoljen/zadovoljna sam/sama s sabo.

  • markus 14:09 20.januar 2014.

    Jaz pa še vedno menim, da je naredila napako, ker je spremenila spol. Pač, še vedno bi se lahko oblačil/a v žensko, imel/a nastope, kot prej, ne pa da je šele pri 40-ih šla delat po mojem mnenju usodnega posega. ...prikaži več Obenem se vprašam, kakšni ljudje jo obkrožajo. Kaj so to za eni (kvazi)frendi, ki ji ne povejo tistega, kar v resnici mislijo in so skrajno hinavski, se ji dobrikajo, jo vabijo na žurke. Kot moški bi zdaj najbrž imel/a partnerja, pa tudi službo bi lažje našla. To je samo moje mnenje.