Avto
93 ogledov

Tista druga lepota salona

Hostesa na IAA
1/24
Profimedias
In kaj pravijo hostese na salonu IAA v Frankfurtu? Večinoma se zgolj smejijo in s svojimi postavami ter oblekami skrbijo, da avtomobili poleg njih delujejo še lepše, bolj vabljivo. Skoraj prepričajo, da bi ob nakupu avta dobili še eno v prtljažniku. A nekatere hostese imajo tudi pomembnejše funkcije ...

Tako so hostese dvignile prenekatero zaveso s skupno kar 219 novosti, kolikor so jih letos razstavljalci pripeljali na največji avtosalon leta v Frankfurt. 

Nepogrešljivo je tudi njihovo delo za bližnjimi info točkami vsakega razstavljalca, kjer obiskovalcem delijo informacije o novostih posamezne znamke ali jih usmerjajo, če imajo dodatne potrebe. 

PREBERITE ŠE: 

Ženski spol ima že dolgo izredno vlogo pri razvoju avtomobilizma, spomnimo se zgolj na Berto Benz, ki je morala svojega moža Karla pred 129 leti z lastnim vložkom prepričati, da je na pravi poti pri razvoju samovozeče kočije.

In čeprav salona tako kot pred dvema letoma tokrat ni odprla nemška kanclerka Angela Merkel, pa visokih gostij ni manjkalo. Med drugim je prvič na evropski salon dospela tudi Mary Barra, vrhovna šefica koncerna General Motors, s čimer je dala jasno spodbudo znamki Opel pri njenih načrtih za vnovičen vzpon.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.