Avto
10 ogledov

Kateri avti bodo jutri "in"?

Ženevski avtosalon Ženevski avtosalon
Okoli 130 serijskih in konceptnih novih avtomobilov je pripravljenih in zloščenih, da se od torka dalje prvič v živo pokažejo širši javnosti. Ob Ženevskem jezeru ima napredna mobilnost znova glavno besedo. Tam bo tudi zurnal24.si

Ženevski salon ima v srcih ljubiteljev novih avtomobilov in tudi novinarjev posebno mesto. Čeprav v družbi "top 5" svetovnih avtosalonov ni največji, pa je edini evropski salon, ki je na sporedu čisto vsako leto, povrh pa je zaradi nevtralnega švicarskega terena ni čutiti takšnega pritiska, kot ga znamke uprizarjajo v tej ali oni državi gostiteljici.

  • Poglavitne novosti Ženeve 2015 si oglejte TUKAJ

Salon v Ženevi, letos že 85. po vrsti, je tudi najbolj prijazen do obiskovalcev, saj je "najmanjši", novosti pa so zato najbolj skoncentrirane. Med njimi bo letos nekaj presneto hitrih (ferrari 488 GTB, audi R8, ford focus RS, honda civic type-R ...), pa tudi "vsakdanjih" novincev (opel karl, škoda superb, BMW 2 gran tourer, honda jazz, hyundai tuscon, renault kadjar, VW sharan ...). Učinkovitost bo seveda med najpogosteje uporabljenimi pojmi v opisu novih avtomobilov, veliko govora pa je letos tudi o vsesplošni povezljivosti in napredni varnosti.

Bodite z nami in ne zamudite ekskluzive

Na salonu bo tudi tokrat zurnal24.si, ki bo prva dva dneva, namenjena novinarjem, spremljal najbolj zanimive zgodbe iz Ženeve. Med drugim obljubljamo ekskluzivni pogovor z enim največjih planetarnih zvezdnikov vrtenja volana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.