Šport
61 ogledov

Samardžić ima še višje cilje

Miral Samardžić, Rijeka EPA
Navijači so fenomenalni in tudi tokrat so bili z vsem srcem z nami, a se jim nismo uspeli oddolžiti z zmago," je izpad v pokalu obžaloval Slovenec v dresu Rijeke Miral Samardžić.

"Morda smo bili v uvodnih minutah oškodovani za enajstmetrovko, saj me je eden izmed Dinamovih igralcev ob predložku iz prekinitve podrl v njihovem kazenskem prostoru. Sicer pa sojenja ne bi komentiral, saj so za to zadolženi drugi," je po koncu sinočnjega dvoboja na polni Kantridi razočarano dejal slovenski branilec v dresu domačega moštva Miral Samardžić.

Njegova Rijeka je proti Dinamu neuspešno lovila minimalni zaostanek iz prve tekme v Zagrebu in se po remiju (0:0) poslovila od upov na obranitev pokalne lovorike. Rečani so se ponovno precej jezili nad dokaj zmedeno sodniško trojko, ki jim je med drugim upravičeno razveljavila zadetek.

"Tekma je bila izjemno čvrsta in zelo zanimiva. Obe ekipi sta si srčno želeli uvrstitve v finale. Nekaj sekund smo celo slavili zadetek, ki nas bi popeljal v finale, vendar pa je stranski sodnik dvignil zastavico," je enega izmed odločilnih trenutkov srečanja opisal Jeseničan, ki je pohvalil zveste navijače: "Trener je od nas zahteval kombinatorno igro na sredini igrišča, kar pa nam morda ni uspevalo najboljše. V našem moštvu je bila prisotna velika želja po uspehu in borili smo se do zadnje sekunde. Navijači so fenomenalni in tudi tokrat so bili z vsem srcem z nami, a se jim nismo uspeli oddolžiti z zmago."

Občasni slovenski reprezentant je eden izmed stebrov obrambe Rijeke, o svoji prihodnost na Kantridi pa je dokaj skrivnosten: "Zaenkrat sem z mislimi na Reki, s klubom pa me veže še enoletna pogodba. Vsak igralec ima v svoji karieri pred seboj vse višje cilje v in podobno razmišljam tudi sam. Zaenkrat pa o svoji prihodnosti ne bi preveč govoril."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.