Šport > Nogomet
70 ogledov

Handanoviću odkrilo pokrov: "Moji najtežji trenutki"

samir handanović inter ac milan serie a EPA
Samir Handanović preživlja težke trenutke.

Nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović je imel po tekmi s Sassuolom kar nekaj razlogov za nezadovoljstvo. Nerazzurri so na domačem igrišču izgubili z 1:2 in se na lestvici italijanske Serie A nahajajo šele na skromnem osmem mestu.

Handanović preživlja najtežje trenutke, odkar se je pred petimi leti pridružil nekdanjemu velikanu evropskega nogometa. Slovenski čuvaj mreže potrpežljivo čaka na svoj debitantski nastop v Ligi prvakov, a vse bolj postaja očitno, da si bo moral za to poiskati drug klub.

"Igram za velik klub, a stvari ne potekajo tako, kot sem pričakoval. Razočaran sem, ker nikoli nisem igral v Ligi prvakov," je pred meseci dejal 32-letnik in okrepil namigovanja, da poleti zapušča San Siro.

"Razumem navijače, v tej situaciji sem že pet let. Inter ne bi smel biti v takšnem položaju na lestvici. Treba je ostati potrpežljiv, a le do določene točke. To so najtežji trenutki, odkar sem tukaj. Ne vem, kaj naj rečem navijačem, ker jih ne želim vleči za nos. Tudi igralcem je težko," je po porazu na nedeljski ligaški tekmi povedal slovenski vratar in dodal, da za mizerno formo milanske ekipe ni tehtnega izgovora. 

"Zgodbice se ponavljajo zadnjih sedem, osem tekem. Ne moremo se oklepati nekih malenkosti. Treba je analizirati stvari in prenehati z izgovori. Treba bo ugotoviti, kaj delamo narobe. Nismo mirni, na treningu bo nekaj treba storiti drugače. Sezono moramo končati na uspešen način," je bil razočaran Handanović.

Morda pa tudi za Handanovića sije luč na koncu tunela, saj naj bi se po poročanju angleškega časopisa Sunday Star znašel na ožjem seznamu Manchester Uniteda. Trener José Mourinho naj bi obupal nad Janom Oblakom, saj Atlético Madrid za Slovenca zahteva 100 milijonov evrov odškodnine. Bo to voda na mlin Handanoviću?

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.