Šport > Nogomet
63 ogledov

Po Oblaku najboljši še Handanović

samir handanović Profimedias
Slovenski vratar je bil imenovan v najboljšo enajsterico italijanske Serie A po izboru spletnega portala Goal.com. Enakega mnenja so novinarji portala Calciomercato.com.

Samir Handanović je najboljši vratar jesenskega dela italijanskega prvenstva. Slovenski čuvaj mreže, ki z Interjem zaseda vrh Serie A, je kar na 11 do skupno 17 tekem svojo mrežo ohranil nedotaknjeno in odigral ključno vlogi pri treh od skupno osmih zmag, ki so jih nerazzurri zabeležili z rezultatom 1:0.

Handanović je bil v preteklih mesecih zelo zaposlen, saj Inter sodi med tiste ekipe, ki so dopustile največ strelov v okvir vrat.

Nekdanji slovenski reprezentant, ki je po koncu kvalifikacij za Euro 2016 napovedal slovo od izbrane vrste, se lahko pohvali s 84,5-odstotno uspešnostjo.

Handanović pa ni edini slovenski vratar, ki je blestel v jesenskem delu. Fantastično statistiko je v prvem delu sezone 2015/2016 zabeležil tudi najboljši čuvaj mreže španskega prvenstva Jan Oblak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.