Magazin > VIP
96 ogledov

Sandra Bullock drugič postala mati!

Sandra Bullock FameFlynet
Oskarjevka Sandra Bullock zopet ziba …

Slovita hollywoodska igralka se ponovno ukvarja s čari materinstva. Kot poročajo tuji mediji je Sandra Bullock posvojila dojenčico, ki bo sestra njenemu sinu Louisu (5), posvojenemu leta 2010 v New Orleansu. 

"Brilijanten kot očetovska figura“

Novica je v javnosti vzniknila kmalu po tem, ko se je njen novi fant, model in fotograf Bryan Randall (49) preselil v njen razkošen dom na Beverly Hillsu. Neimenovan vir je za tuje medije povedal, da je 51-letnica Bryanu povsem jasno razložila, da "si išče moža, s katerim bi vzgajala otroke.“ Sandra in Bryan sta bila par že kar nekaj mesecev, preden sta v avgustu javno oznanila svoje razmerje. "Brian ji neverjetno veliko pomaga, je ljubeč in brilijanten kot očetovska figura. Sandra meni, da je popoln,“ je za tuje medije še povedal neimenovan vir. V letošnjem septembru je par sicer organiziral dvojni zmenek skupaj s še enim slavnim parom, Jennifer Aniston in Justinom Therouxom, v Sandrini restavraciji, ki se nahaja v Teksasu. 

Oskarjevka z uspešno kariero ...

Bullockova je sicer prejemnica oskarja in zlatega globusa za najboljšo glavno igralko v filmu Zgodba o prvaku (The Blind Side – 2009), ob tem pa je v svoji dolgi in uspešni karieri prejela še številne druge filmske nagrade.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.