Magazin
332 ogledov

Sandra zažigala v božičnem kostumu

Vroča galerija, ritke, erotično, božič Shutterstock
Prelestna rjavolaska je imela, kot vsako leto okoli božiča, željo presenetiti svojega ljubimca.

Vse skupaj se ji je zdelo še bolj zanimivo, ker je šlo vsako leto za drugega človeka. Sandra namreč ni znala obdržati enega fanta dlje kot slabo leto. Hm, ni znala ali morda ni hotela? To je vedela le ona, a znakov žalosti v očeh po razhodu ni bilo nikoli opaziti. Že nekaj let je bila njena velika posebnost, da se je večer pred božičem na skrivaj preoblekla v »Božičko«. V ta namen je imela v omari skrito zelo kratko, rdečo oblekico z belo obrobo, ki ji je bila še vedno kot ulita. Niti grama maščobe ni pridobila in njene mere so bile že od nekdaj idealne.

Imela je še dobre pol ure časa do prihoda njenega fanta, ki ji je obljubil lepo darilo. Mislila si je, da tako posebnega nikakor ne more imeti kot ga je ona hranila zanj. Iz kopalnice je gola pritekla po prstih in se ustavila pred velikim ogledalom v sobi. Preden bi si nadela rdečo opravo, je želela še nekoliko popasti oči sama na sebi. Vedno si je bila zelo všeč v koži v kateri se je znašla. Skrbela je za to, da je bilo njeno telo vedno fit, ostalo pa je opravila mati Narava skupaj z njenimi starši.
Kostanjevo rjavi lasje so ji segali do ljubko nabreklih bradavičk, ki so po prhanju nenadoma nekoliko prezeble. To ji je bilo všeč saj je vedela kako zadeva učinkuje na fante, ko jih vidijo štrleti izpod rdeče, oprijete oblekice. Prav počasi si je nadela erotične tangice in pogled za nekaj sekund ustavila na svoji zapeljivi zadnjici.

»Popolna si, ljubica,« je dejala sama sebi, ali pa morda napeti ritki po kateri je rahlo udarila z dlanjo. Potem je segla po rdeči opravi in si jo nadela. Bel puh na robu krilca je komajda še pokril njena hlebčka. Na dolge noge je navlekla bele, erotične nogavice, jih za spodnjice pripela s pripadajočimi trakovi, nato pa na glavo nataknila značilno, praznično kapo in si nekoliko popravila lase. Ostalo je še nekaj minut, ki jih je izkoristila za ličenje in poskrbela za to, da je šokiranega tipčka na vhodu pričakala seksi Božička. »In kaj si ti prinesel meni?«

»Mislim, da lahko počaka,« je dejal presrečen in odložil veliko škatlo na tla že pri vratih. Stanovanje je dišalo po kuhanem vinu, cimetu in piškotih. Kljub svojemu videzu, ki ni namigoval na kaj takšnega, pa je bila Sandra odlična tudi v kuhinji kamor sta se preselila. Posedla ga je na stol in mu postregla z dišečimi dobrotami, a kar ga je bolj zanimalo, je bilo tisto kar je sledilo. Po kratkem, zapeljivem poplesovanju pred njim, se mu je zavihtela v naročje in ga vroče poljubila. Roka mu je v trenutku izginila pod njeno kratko obleko in preden ga je pamet zapustila je le še dahnil: »Moj bog kako si seksi!«

Kmalu je imel med nogami pravo palico in tudi ona je bila že pošteno vzburjena od drgnjenja mednožja po njej. Že mu je hotela odpeti hlače, ko si je premislila. »Veš kaj, ne bova v kuhinji,« je rekla in ga potegnila za seboj. V sobi je legla na posteljo in ga povabila naj se loti njene praznične oprave. Med raziskovanjem njenega pohotnega telesa, jo je poljubljal po nogah in trebuhu, ji dvigoval krilce in se z jezikom lotil prelestne češpljice, ki ga je vlažna pozdravila, ko je s prsti umaknil spodnjice z nje.

Očaral ga je njen nabrekel gumbek in kar ni mogel mimo njega s svojimi usti. Sandra je zadovoljno ječala in ga božala po laseh, potem pa počasi pričela z boki suvati navzgor. Vedel je, da jo lahko z usti pripelje do orgazma, a je imel v glavi še vedno prvo misel, ko jo je zagledal pri vratih. Ta je zadevala tudi njegovega junaka, ki je neučakano silil ob zadrgo. Odpel jo je, potisnil hlače preko zadnjice in se pohotnega pogleda pričel plaziti med njene noge. »Jaa, srček … jaaa daj mi ga! Do konca mi ga daj, prosim … mmmhhhmmm …«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.