Magazin > Odnosi in prosti čas
150 ogledov

Sanjate erotične sanje? To je njihov pomen …

seks, predigra, moški, ženska Profimedias
Če sanjate, da seksate, pomeni, da v resničnem življenju nimate dovolj razburljivega seksualnega življenja.

Ali kdaj sanjate nekaj in nato o tem razmišljate še cel dan? To se vam je zagotovo že kdaj zgodilo. Največ težav nam povzročajo erotične sanje, ki jih nikakor ne moremo pozabiti. Ste sanjali, da vas je partner prevaral, a nimate pojma, kaj to pomeni? Spodaj preberite, kaj pomenijo najpogostejše erotične sanje …

Sanjate, da seksate
V resničnem življenju, izven sveta sanj, premalo seksate, če o tem sanjate. Vaše sanje pomenijo, da si želite bolj aktivnega življenja, a tega (trenutno) nimate.

Seks z neznano osebo
Možno je, da boste v kratki vezi ali da boste našli nekoga za poletno romanco. Poleg tega pa te sanje pomenijo, da si želite malo več razburjenja v življenju. Možgani vam sporočajo, da se morate sprostiti, da morate biti bolj spontani.

Seks s slavno osebo
Ni nujno, da takšne sanje pomenijo, da si s to slavno osebo dejansko želite tudi spati. Pomen teh sanj je, da si želite izkusiti glamurozno življenje, ki ga slavne osebe živijo. Če sanjate, da seksate z Bradom Pittom, to nakazuje, da si želite moškega, ki vas bo ščitil, če pa sanjate, da ste med rjuhami z Madonno, to kaže na to, da jo občudujete zaradi samozavesti, ki jo ima in zaradi njenega večnega seksapila.

Trojček
Če sanjate, da seksate z več ljudmi hkrati, pomeni, da želite v življenju več stebrov, ki vam nudijo stabilnost. Poleg tega pa takšne sanje pomenijo, da imate nizko raven samozavesti. Če sanjate, da je poleg vas še ženska, ki je v trojčku dominantna, pomeni, da vam manjka nekaj v vašem čustvenem življenju.

Partner vas prevara
Če sanjate, da vas je partner prevaral, se ne prestrašite, to še ne pomeni, da je to res. To samo pomeni, da se bojite, da vas bo zapustil in kaže raven vaše ljubezni, ki pa ni nizka.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.