Magazin > VIP
470 ogledov

MasterChef: Sara Rutar v skrbeh za mamo

Sara Rutar POP-TV-2
Zmagovalka letošnjega Masterchefa je v skrbeh z mamo. Pred letom dni je zbolela za hudo boleznijo.

Sara Rutar, prva ženska zmagovalka kuharskega šova pri nas, je v intervjuju po končanem Masterchefu, povedala, zakaj mame ni bilo na snemanje finalne oddaje. "Mama je zelo bolna, saj ima krvnega raka. Ko sem šla v Ljubljano, se je še kolikor toliko držala, potem pa se je zelo poslabšalo," je povedala zgovorna in simpatična Primorka.

Sara pravi, da njena mama ni takšna borka kot ona in da ni tako zelo pozitivna: "Nenehno je pri zdravnikih, na dializah in na kemoterapijah. Jo je pa moj nastop v Masterchefu kar malo 'dvignil'. Je bila zelo navdušena in me je rada spremljala. Celo prvo reklamo, ki je prišla na POP TV, je znala na pamet."

Dodala je, da jo je enkrat celo obiskala v Ljubljani in da je ponovno snidenje razveselilo obe. "Mi smo močni, ji stojimo ob strani in se borimo skupaj z njo," je zaključila Sara.

Komentarjev 2
  • nergač 15:26 12.junij 2017.

    KD, tebi bi bilo potrebno prepovedati pisati o resnih temah, ker s tvojo verbalno kreativnostjo vse postane revno in banalno. Še najbolje ti gredo ženske riti, kjer je teksta malo. Pa tista:znana Slovenka jo je pokazala.....itd

  • Avatar skeptik
    skeptik 15:00 12.junij 2017.

    To je nekajvrstični povzetek delčka finalne oddaje.... Bravo K.D., temu se ne reče novinarstvo ampak navadno mrhovinarstvo. Sram naj bo tebe in tvojega kvaziurednika (ki bo itak brisal ta komentar)