Magazin > VIP
70 ogledov

Saša in Grega pogostila Karla Erjavca

saša, grega Žurnal24 main
Voditelja na Radiu Ekspres sta zunanjemu ministru Karlu Erjavcu dostavila tisto, kar mu je britanski zunanji minister Boris Johnson obljubil, a obljubo kasneje očitno požrl.

torta, erjavec | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Zunanji minister Karl Erjavec se je v sredo srečal z britanskim kolegom Borisom Johnsonom. Ta je Ljubljano obiskal v okviru obeležitve 25. obletnice britanskega priznanja Slovenije in svojim gostiteljem v znak spoštovanja obljubil tudi posladek, torto. A posladka očitno ni bilo, vsaj tako je novinarjem pozneje razočarano pojasnil Erjavec.

Nič za to, saj za slajši zaključek tedna poskrbela jutranja voditelja na Radiu Ekspres Saša Zadnik in Grega Murn. Karlu Erjavcu sta namenila posebno torto s posvetilom in mu jo želela osebno predati. "Jaz to razumem. Tudi moja hči bi bila zelo razočarana, če bi ji obljubila liziko, a obljube ne bi izpolnila," je pred zunanjim ministrstvom povedala Saša. Na ministrstvu so voditeljski par toplo sprejeli. Karl Erjavec torte sam osebno ni prevzel, so pa jo prijazni zaposleni na Mladiki in obljubili, da bo prišla v prave roke.

Saša in Grega sta "svež" voditeljski par na Radiu Ekspres, ki se pozna sicer že več kot deset. Jutranja ob njuni družbi so energična, dinamična, glasbeno obarvana (vsak teden glasba v živo) polna presenečenj in razvajanj. Vsako jutro poskrbita za zdrav zajtrk, zato bosta v prihodnje Karla Erjavca ali koga drugega  povabila kar v studio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.