Magazin > VIP
787 ogledov

Saša Kovačević za naš medij razkril skrivnost

Saša Kovačević Facebook
Saša Kovačevič je po številnih intervjujih v Srbiji skrivnost, ki je zanimala vse njegove oboževalke, razkril prav nam.

Srbski pevec Saša Kovačević, ki je vedno bolj priljubljen širom držav nekdanje Jugoslavije, je za naš medij v Ljubljani prvič uradno potrdil, da je samski, čeprav so se mnogi srbski mediji že nekaj časa trudili dobiti to informacijo. Saša velja za enega najbolj zaželenih moških med poslušalkami srbske pop glasbe. Seksi pevec, ki prizna, da je njegova prioriteta skrb za lepo telo, saj se zaveda, da je videz zelo pomemben v njegovem poslu, je pred nekaj meseci končal dolgoletno zvezo s srbsko manekenko Jovano Jocić.

"Ne moti me več, da me sprašujejo, če sem samski. Ja, samski sem,“ je povedal Saša, ki je sicer med ženskim delom občinstva zelo priljubljen, predvsem zaradi svojega videza. To je bilo očitno tudi po končanem nastopu v ljubljanskem klubu Top Six, ko so ga z vseh strani 'napadle' oboževalke, ki so se z njim slikale, objemale in ga poljubljale na lice. No, nekaterim je pevec poljub tudi vrnil, zato smo ga vprašali, če se je odločil za taktiko osvajanja oboževalk, ki so jo imeli že Elvis Presley, Robbie Williams in Enrique Iglesias. "Kakšna taktika? Poljubljanje oboževalk? Ah, ne. To je samo pozornost za njih. Objem in poljub na lice, avtogram in fotografija. Nič takšnega," je z nasmehom na obrazu povedal 29-letni pevec.

Saša je povedal, da se v Sloveniji počuti odlično in da je vzdušje med oboževalci z vsakim nastopom boljša: "Moje najljubše občinstvo je makedonsko, a tudi slovensko je vedno boljše. Tukaj se resnično počutim kot doma."

Saša je sicer znan po svojih videospotih, ki jih snema na različnih eksotičnih lokacijah. Svoja dva največja hita Zamalo tvoj in Temperatura je posnel na Kubi, nekaj videospotov je posnel v Indoneziji in na Filipinih, nekatere pa v Grčiji. "Kmalu lahko pričakujete nov singel. Za videospot že imamo nekaj idej, a ne bi rad preveč razkril, če se slučajno kaj zalomi med načrtovanjem," je zaključil dobro razpoloženi Saša.

 
 
Komentarjev 2
  • allstarr111 13:43 18.februar 2017.

    pa to je un awessh :) ha ha joj svašta pička rodi samo para neće kaj dons objavljajo dol padeš

  • Papaja Popi 10:27 18.februar 2017.

    Res, samo še to me je zanimalo o njem.Pa, kdo za vraga je on.