Magazin > VIP
49 ogledov

Saša Lendero: "Razočarana bi bila, če bi mi lagali v obraz"

saša lendero Planet TV
Sašo Lendero, voditeljico šova Kmetija: Nov začetek, smo vprašali, kaj bi ji v šovu kot kandidatki predstavljalo največji izziv.

Tudi drugo sezono šova Kmetija: Nov začetek, ki jo bodo na Planet TV začeli predvajati jeseni, bo vodila pevka Saša Lendero, ki se sicer v tovrstne šove ne bi nikoli prijavila. "V letih svoje kariere sem dodobra izkusila, kaj pomeni biti razgaljen pred javnostjo in mediji. Mislim, da je bilo preizkušanja in pritiska javnosti čisto dovolj tudi brez resničnostnega šova,” je za Žurnal24 povedala.

Dela na kmetiji se sicer ne bi bala, bi ji bilo pa zelo hudo, če bi ji tekmovalci lagali. "Na začetku bi se verjetno najtežje spopadala z vsepovsodi prežečo možnostjo, da naletim na pajka (smeh). Mislim, da mi delo, razen utrujenosti, ne bi predstavljalo nobenih težav, bila pa bi zelo razočarana, če bi mi ostali tekmovalci lagali v obraz ali pa o meni lagali drugim. Čeprav je Kmetija: Nov začetek igra, mislim, da mora imeti neka pravila poštenosti, etike in morale, ki jih mora pri sebi pretehtati vsak izmed tekmovalcev. Nenazadnje prav upoštevanje ali neupoštevanje takšnih nenapisanih pravil o osebi pove največ.”

Kaj svetuje kandidatom, kako se z družino pripravlja na večmesečno odsotnost in ali bo tudi letos stroga, boste lahko prebrali v petkovem intervjuju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.