Magazin > VIP
202 ogledov

Saša: "Mislim, da je Ivi trenutno zelo težko"

iva hočevar Planet TV
Voditeljico šova Sašo Lendero smo vprašali, kaj meni o preteklosti kandidatke Ive Hočevar.

Saša Lendero | Avtor: Planet TV Planet TV

Pretekli teden se je razvedelo, da je ena od kandidatk šova Ljubezen na deželi, v katerem se več deklet poteguje za srce kmeta Jureta Štekarja, posnela več pornofilmov. Gre za 20-letno Ivo Hočevar iz Celja. O nje smo se pogovarjali z voditeljico šova Sašo Lendero.

Kakšna se vam je zdela Iva Hočevar, ko ste jo spoznali?
Zadržana. Me je pa pritegnila s svojim pogledom. Ko te pogleda v oči, imaš občutek, da te zares gleda.

Ste slutili, da ima za sabo takšne izkušnje?
Ne, takšne stvari mi niso prišle na misel. Je pa dejstvo, da ljudje, ko vstopamo v neke odnose, vedno razkrijemo samo delček sebe. Zdi se mi pomembno, da razumemo, da je Iva res zelo zelo mlada, in kadar mladim ljudem, ko se še iščejo, življenje prinese določene stvari, se lahko zgodi, da se bodo narobe odločili. Kot vem, Iva na to gleda kot na neko odločitev, ki je pri teh letih ne bi ponovila.

Se je pri Juretu obnašala drugače od drugih deklet?
Morda je bila malce bolj zadržana. Na nek način je bila celo malo plašna. Res pa je, da nisem bila ves čas z njimi.

Ko smo jo v oddaji videli na zmenku z Juretom, se ni zdela plašna. Povabila ga je na morje.
Jaz v njej zaznavam oboje - neko mladostno plašnost, po drugi strani pa ima določene izkušnje z moškimi, ki občasno pridejo na plano. To, da ga je povabila na zmenek, se mi je zdelo dobro. To bi naredila vsaka punca, ki je bolj samoiniciativna.
 
Spoznali ste Jureta in njegove starše. Bi bila ona prava izbira za to družino?
Staršev ne poznam tako dobro. Mislim pa, da je Jure nekdo, ki zna na življenje gledati širše in bi znal takšno napako razumeti.

Bi ji, če bi vedeli za njeno preteklost, odsvetovali nastop v Ljubezni na deželi?
Da. Tega ni vedel nihče. Če bi, bi ji sodelovanje odsvetovali tudi drugi. Dejstvo je, da te zaradi takšnega šova spozna veliko ljudi, tako da je preteklost skoraj nemogoče obdržati zase. Tudi tukaj se vidi, da je Iva mlada in neizkušena, saj na to ni pomislila. Mislim, da ji je v teh trenutkih zelo težko. Želim si, da bi v tej majhni Sloveniji razumeli, da vsi delamo napake, še zlasti ko smo mladi.

Menite, da si je z udeležbo v šovu, ki je razkril njeno preteklost, škodila?
Upam, da ne. Upam, da bodo ljudje razumeli, da je šlo za mladostno vihravost. Iva bo morala biti dovolj močna, da bo sebi oprostila to napako, ki bo lahko v vsakem trenutku njenega življenja pokukala na plano. Ko bo, bo lahko rekla: 'To sem si že oprostila'.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.