Magazin > VIP
151 ogledov

Sašo Miljušević shujšal 60 kilogramov

Sašo Miljušević
1/7
Osebni arhiv
Zmagovalec šova MasterChef Slovenija nam je povedal, da je pred leti zaradi stresa shujšal 60 kilogramov. Imel je le 67 kilogramov, čeprav je visok kar 186 centimetrov.

Sašo Miljušević je pri svojih osemnajstih letih na Primorskem odprl frizerski salon, zaradi katerega je drastično shujšal. Ko ga je odprl je imel kar 136 kilogramov, čez pol leta pa le 67 kilogramov. "Vzel sem kredit, bil sem malo neizkušen in v tem stresnem obdobju sem se spravil še hujšati. Potem je bilo že malo strašljivo, ker so kile kar šle dol. Veliko sem delal in veliko sem se obremenjeval zaradi salona,“ je za Žurnal24 povedal najboljši kuhar v Sloveniji. Takrat ga je doletela čast, da je pričesko uredil tudi hrvaški divi Severini.

Pravi, da je hitra sprememba vplivala na njegovo zdravje, zaradi česar ima težave še danes: "To ni zdravo in se je tudi hitro poznalo. Dobil sem kilo na želodcu in sem kar dosti trpel zaradi tega. Težave imam še danes, sicer minimalne, ker jih znam obvladovati, ampak so. Imam močno kislino in moram paziti, kaj jem. Izogibam se pekočih, mastnih in močno začinjenih jedi … Se pa zgodi, da grem kdaj tudi v McDonalds. A se potem drugi dan pozna težava (smeh).“

Sašo, ki je visok 186 centimetrov ima trenutno okoli 85 kilogramov, kar je za njegovo višino, kot pravi, normalno. A priznava, da je bil, ko je imel le 67 kilogramov, videti kar malo anoreksičen in je vesel, da se je zredil nazaj.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.