Magazin > VIP
161 ogledov

Savina Atai se postavlja nazaj na noge

savina atai Facebook
Savina Atai se po sporu z družbenico počasi pobira iz krize …

Kot smo poročali, sta se Savina Atai in in Ariana Vetrovec, s katero je lastnica podjetja Face Force Yoga in blagovne znamke Savina Atai, sprli zaradi različnih vizij in denarja ... "Ne morem delati, ker ne stojim za tem, kar se dela – istočasno pa se še naprej uporablja moje ime in izkorišča zaupanje, ki ga imajo stranke do mene. Zaupanje in pričakovanja strank – to pa je zame sveto!“ je Savina zapisala v pismu, v katerem je razložila svoj plat zgodbe. Več o tej zgdobi, vključno z    Arianino razlago, lahko preberete TUKAJ.

Savina se je sredi poslovne krize zatekla v Grčijo, na Kreto, k svojemu zaročencu. Da ji tam prav nič ne manjka, je dokazala s posnetkom s prečudovite plaže, ob katerem je zapisala nekaj besed, ki so po vsej verjetnosti namenjene predvsem nekdanji družbenici … "Trdno verjamem (in doživljam), da če imaš odprto srce, ti tisti, ki ti želijo nagajati&škodovati, pomagajo. Po petih letih nenehnega dela&norega tempa imam zdaj čas za poglobljen študij, pravo prakso, 'downloadanje' in sestavljanje mozaika. Se veselim časa, ko bom vse novo&utelešeno lahko delila z vami.“

 
Komentarjev 6
  • malonaokoli 06:36 23.april 2016.

    če bi imela poštene namene bi odprla svoj s.p. in delila srečo mladenkam še naprej...tako pa jo je pobrisala s tujim denarjem na plažo v objem naivnežu, ki jo bo brcnil v rit takoj ko bo zmanjkalo denarja. Savina zate ...prikaži več je Indija tvoj dom in ne Slovenija.

  • Dixon 10:37 22.april 2016.

    Res se nam smili. Baba zmešana je pobasala dnar in odšla. Takšna se nebi več nikoli pobrat na noge.

  • janban 17:55 21.april 2016.

    baba ubrisana!