Magazin > VIP
84 ogledov

Savinina ljubezenska izpoved Giorgosu

Savina Atai Giorgos Parasiris Facebook
Savina Atai in njen postavni Grk Giorgos sta praznovala drugo obletnico.

Savina Atai je že dve leti več kot srečno zaljubljena. Njo in njenega Giorgosa loči ogromna razdalja, postavni temnolasec namreč živi na Kreti, kar pa ljubezni ne ogroža. Lepotica je namreč zelo pogosto v Grčiji, kjer se že počuti kot doma.

Ob drugi obletnici zveze je Savina na Facebooku svojemu dragemu posvetila nekaj romantičnih vrstic. "Dve leti! Moj največji blagoslov, najbolj zabaven in silly žabec & najromantičen princ, mi je v dveh letih predal več modrosti kot vsa duhovnost skupaj, me naučil, da je ljubezen preprosta in da si zaslužim biti srečna. Še preden sva bila par, mi je pokazal svojo hiško in mi rekel, da bom tukaj živela, pisala in ustvarjala – in kot vedno je imel prav. Pravi tudi, da sem ga naročila iz Univerzuma, saj sem nekaj mesecev, preden sva se spoznala, napisala 36 strani dolgo listo želja, kakšnega partnerja si želim. Točno to sem dobila. Objemčke vsem iz te hiške, praznujmo ljubezen, odprimo se ji, jo zalivajmo & delimo. Na vseh področjih. Samo ljubezen je pomembna,“ je napisala zaljubljena Savina.

Njuna zgodba je podobna zgodbam velikih ljubezni. Spoznala sta se v njegovi restavraciji na Kreti, prva iskrica pa je preskočila takoj. Ker je imel bolečine v vratu, ga je zmasirala. In to je bil usodni trenutek. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.