Magazin > VIP
84 ogledov

Schumacher se ločuje

Ralf, Cora Schumacher Profimedias
Ralf in Cora Schumacher se ločujeta.

Mlajši brat legendarnega Michaela Schumacherja, dirkač Ralf Schumacher, se po 13 letih zakona ločuje od žene Core, s katero ima sina Davida.

Kot poročajo mediji, bo ločitev verjetno umazana. Par naj bi se že več mesecev pogovarjal le še preko odvetnikov. V igri je namreč ogromno denarja, zakonca pa se bosta morala dogovoriti tudi o lastništvu treh nepremičnin (v Kölnu, Salzburgu, St. Tropezu).

Ralfov odvetnik naj bi Corinemu že napisal pismo, v katerem ga obvešča, da 37-letnica lahko uporablja stanovanje v Kölnu, do ostalih nepremičnin pa nima dostopa. Schumacherjev odvetnik je tudi poudaril, da ne bodo tolerirali "enostranskih ukrepov“, še zlasti tistih ne, "ki zadevajo Davida.“ Cora naj bi od moža, po tem, ko bo ločitev pravnomočna, pričakovala večmilijonsko odpravnino. "V tem trenutku živi od preživnine. Ralf na mesec plačuje 10 tisoč evrov,“ je izdal prijatelj para.

Ralf, katerega premoženje je ocenjeno na 100 milijonov, je med tem zaklenil Corine kreditne kartice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.