Magazin > VIP
92 ogledov

Schumacher se ne odziva na dražljaje

Michael Schumacher FameFlynet
Iz Francije prihajajo sveže novice o stanju formulaša Michaela Schumacherja.

Zdravniki se že dva tedna trudijo Michaela Schumacherja zbuditi iz kome, a za zdaj neuspešno. Nemški časnik Bild poroča, da so pri sedemkratnem svetovnem prvaku po zmanjšanju odmerka anestetika sicer opazili refleksno trzanje, a na namerne dražljaje se še vedno ne odziva.

Bild ob tem poroča, da Michaleova žena Corinna kljub temu vztraja in se še naprej pogovarja s formulašem; kot so ji povedali zdravniki, je dokazano, da to lahko pomaga pri izboljšanju zdravstvenega stanja. Pri tem ji pomaga tudi Ross Brawn, tehnični direktor moštva formule ena Ferrari, ki je več let sodeloval s Schumijem. Brawn Michaela v bolnišnici v Grenoblu obiskuje neopazno, daleč od oči fotografov.

Medtem pa se francoski preiskovalci pripravljajo na to, da bodo javnosti razkrili podrobnosti preiskave, a Bild poroča, da se bo najverjetneje izkazalo, da morajo podrobnosti ostati skrite očem javnosti.

Komentarjev 5
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 21:44 10.februar 2014.

    1. SSKJ in ne SSKL2. pomišljaj se ne uporablja pred "in"3. tripičje ima pred in za presledek4. manjkajo vejice5. v SSKJ ni mnogo novejših besed6. tudi če beseda je v SSKJ, še ne pomeni, da ...prikaži več je ustrezna za rabo v javnih občilih8. skratka, "Merkava4" je bedak

  • Merkava4 21:20 10.februar 2014.

    Formulaš - beseda, ki je ni v SSKL - in SLO bedni opis stanja Michaela...In bedne opise navadno delajo mentalni bedniki....

  • astibo8020 21:12 10.februar 2014.

    Nekateri ste res nemogoči. Dobro, da je ena beseda napisana nekoliko neposrečeno, da imate kaj pisati. Verjetno ste jezni na cel svet, da sploh živite.