Magazin > VIP
8 ogledov

Schumijeva menedžerka komaj zadrževala solze

michael schumacher EPA
Menedžerka Michaela Schumacherja je v njegovem imenu prevzela nagrado in ob tem komaj zadrževala solze.

V petek so sedemkratnemu prvaku F1 podelili nagrado za življenjsko delo "Nürburgring Award“, ki jo je v njegovem imenu prevzela njegova menedžerka Sabine Kehm.

"Jasno mi je in menim, da smo vsi istega mnenja: Vsi bi se počutili bolje, če nocoj ne bi bila jaz tista, ki stoji pred vami, ampak bi to bil Michael. A na žalost to ni mogoče,“ je Kehmova povedala v zahvalnem govoru in komaj zadrževala solze, poročajo nemški mediji. "Kar se mi zdi pri tej nagradi, ki je razveselila tudi Michaelovo družino, še posebej lepo, je to, da so se z njo poklonili njegovi športni karieri, ki je s tem spet prišla v ospredje,“ je še dodala.

V zadnjih mesecih se svet namreč ni ukvarjal z neverjetnim uspehom, ki ga je Schumi dosegel tekom svoje kariere, ampak z njegovim zdravjem. Nemec se namreč od padca med smučanjem decembra 2013 še vedno ni opomogel. Kakšno je njegovo zdravstveno stanje, ni znano, saj ga njegova družina ne komentira.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.