Šport > Nogomet
31 ogledov

'Schweini' razkril načrte za prihodnost

bastian schweinsteiger EPA
Nemški vezist Bastian Schweinsteiger je svojim navijačem sporočil, kakšni so njegovi načrti za nadaljevanje kariere.

Nekdanji nemški reprezentant Bastian Schweinsteiger je razkril, da se bo po koncu sodelovanja z Manchester Unitedom poslovil od evropskega nogometa.

Dvaintridesetletni vezist, čigar kariera je od selitve na Old Trafford v strmem zatonu, se v prihodnosti vidi v ameriški  MSL oziroma eni od azijskih nogometnih lig.
Schweinsteigerja je leta 2015 v Manchester United pripeljal Louis van Gaal, vendar se nemški vezist pod vodstvom nizozemskega stratega ni proslavil. Svoje so dodale tudi poškodbe in kmalu je postalo očitno, da so njegovi najboljši dnevi minili.

Takšnega mnenja je več kot očitno tudi aktualni trener José Mourinho, ki je dal jasno vedeti, da Schweinsteiger ni del njegovega načrta.

Nemec ne trenira s prvo ekipo, a rdečih vragov, kot kaže, ne namerava zapustiti. Čeprav se ne more nadejati igralnega časa, je njegov bančni račun vsak teden bogatejši za skoraj 190.000 evrov.

''Manchester United bo moj zadnji klub v Evropi,'' je zapisal Schweinsteiger in namignil, da bo po izteku poletnega prestopnega roka še vedno član rdečih vragov. ''Spoštujem druge klube, a Manchester United je edini, ki me je lahko prepričal, da sem zapustil Bayern München. Pripravljen bom, če me bo ekipa potrebovala. To je vse, kar lahko povem o trenutni situaciji. Rad bi se zahvalil navijačem za izjemno podporo v zadnjih tednih,'' je dodal 32-letnik. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.