Magazin > VIP
40 ogledov

Še en otrok za Brada in Angelino

Angelina Jolie Brad Pitt otroci FameFlynet
Slavni par, Brad Pitt in Angelina Jolie, sta že sprožila posvojitvene postopke.

Po tem, ko se je kot posebna odposlanica Združenih narodov vrnila iz Sirije, se je Angelina Jolie odločila posvojiti še enega otroka. “V begunskem taborišču je spoznala tri brate, ki so ostali brez staršev. Drugi najstarejši je govoril angleško. Angelini je strl srce, ko ji je povedal, da so morali opazovati, kako so sirski vojaki odpeljali očeta, njihova mama pa je umrla med bombardiranjem njihove hiše. Najstarejši otrok je bil zelo tihe narave, a Angeline ni več izpustil,” je povedal vir. Angie je sprva namerava posvojiti vse tri, a se Brad s tem ni strinjal, saj ga skrbi za ostale otroke.

Starost dečka, ki naj bi se pridružil družini, ni znana. Prav tako se še ne ve, kdaj se bo lahko preselil v ZDA. Mediji sicer poročajo, da se je posvojitveni postopek že začel.

Brad in Angelina že imata tri posvojene otroke – Maddoxa in Kambodže, Paxa s Tajske in Zaharo iz Etiopije. Poleg tega imata še tri biološke otroke – Shiloh in dvojčka Knoxa in Vivienne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.