Magazin > VIP
248 ogledov

Še ena izguba za Taro Zupančič

Tara Zupančič Osebni arhiv
Voditeljica Tara Zupančič je v petih mesecih izgubila kar tri prijatelje.

Tara Zupančič je na svojem Facebooku objavila zapis na svojem blogu, ki ga je namenila pokojni muci Belli: "To leto ni naklonjeno mojim živalicam. Zdaj nekje drugje, teka tudi moja Bella.“

Tara je Bello dobila, bolje rečeno našla pred pragom, ko je ta imela le 14 dni. Nedonošenega mucka je vzela k sebi, a ker je bila slabega zdravja jo je odnesla v zavetišče, čez nekaj dni pa se je vrnila in jo posvojila. Z njo je imela veliko dela: "V zavetišču so me podučili o skrbi za dudarčka. Hraniti ga je potrebno z kvalitetnim umetnim nadomestnim mačjim mlekom v prahu, ki ga z zadostno količino vode zamešamo in zlijemo v flaško. Nikoli ga ne smemo hraniti s kravjim ali kozjim, saj sta drugačna od mačjega ter lahko pri malem mladiču povzroči hudo drisko. Poskrbeti je treba tudi za temperaturo mleka in paziti da ni prevroče. Ker malčki še ne znajo sesati, čeprav je to njihov naravni refleks, je na začetku za pričakovati, da bodo težavice. In ja, res so bile. Moja mucka, ki sem jo prvi dan poimenovala Bella, ni nič kaj rada jedla. Pravzaprav sem z njo imela prave borbe!"

Tara je imela za sabo težkih pet mesecev, saj sta jo pred nekaj časa zapustila tudi dva kužka, dve čivavi. Od ene se je poslovila novembra, od druge pa v začetku janurja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.