Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Še ena smrtna žrtev na cestah

Prometna nesreča Andrej Leban
V nesreči, ki se je zgodila med Dragonjo in Svetin Petrom, je umrl 59-letni voznik. !5-letni sopotnik je bil lažje telesno poškodovan.

V nedeljo ob 14. uri se je na lokalni cesti med Dragonjo in Svetim Petrom, na območju Občine Piran zgodila prometna huda nesreča, v kateri je umrl 59-letni voznik osebnega avtomobila.

"59-letni voznik osebnega avtomobila je vozil v smeri proti Dragonji, ter iz neznanega razloga zapeljal najprej na levo stran smernega vozišča, nato pa izven vozišča, kjer je z bokom vozila najprej trčil v drevo in se malo naprej z vozilom ustavil," so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Reševalci nujne medicinske pomoči so vozniku nudili prvo pomoč, vendar je kljub temu umrl. V vozilu je bil tudi 15-letni sopotnik, ki je bil lahko telesno poškodovan.

Policisti Postaje prometne policije Koper okoliščine prometne nesreče še preiskujejo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Žurnalček 20:23 05.december 2016.

    Kap !

  • miho 08:38 05.december 2016.

    Vse lepo in prav, ampak zanima me, zakaj zgoraj pri naslovu članka piše Ljubljana, če se je nesreča zgodila v občini Piran??? Naj napišejo Dragonja oz. Sveti Peter ali pa vsaj Piran. Sicer pa sočustvujem s svojci. V prometu je ...prikaži več treba biti previden in strpen.