Slovenija > Črna kronika
63 ogledov

Še ena smrtna žrtev na cestah

Prometna nesreča kombija Gasilska brigada Maribor Fotografija je simbollna.
V hudi prometni nesreči na štajerskia vtocesti pri počivališču Lopata je umrl voznik vozila, ki je trčil v zadnji del tovornjaka.

V ponedeljek ob 1.27 ponoči se je na štajerski avtocesti pri počivališču Lopata v smeri Maribora zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

Prometna nesreča se je zgodila, ko je voznik osebnega vozila trčil v zadnji del tovornega vozila. Pri tem se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

"Okoli pol dveh zjutraj smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti, v bližini počivališča Lopata, v smeri proti Mariboru," je pojasnila Milena Tribulin iz PU Celje. "Voznik osebnega vozila, švicarskih registrskih oznak, je na voznem pasu trčil v tovorno vozilo s polpriklopnikom in se zagozdil podenj."

Vozilo je v nesreči zagorelo, voznik, katerega identiteta še ni potrjena, je umrl na kraju nesreče. V vozilu je bil sam.

To je letos deseta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Policija v pregledu zadnjih 24 ur navaja, se je v 39 prometnih nesrečah nastala premoženjska škoda, v 11 nesrečah so bili udeleženci lažje, v štirih nesrečah huje telesno poškodovani, v eni prometni nesreči pa je ena oseba umrla.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • 4krogci 09:20 12.junij 2017.

    štajerskia vtocesti

  • 4krogci 07:53 12.junij 2017.

    Štajerla......počivališče LOM a v resnici se je zgodilo pri Lopati.....super novinarji še kopirat več neznate!!