Slovenija > Črna kronika
331 ogledov

Šestletnik priletel pred avto

Nesreča v Mariboru
1/3
Mitja Novak
Stekel na cesto in podlegel poškodbam.

V Mariboru se je pozno popoldne zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl šestletni otrok. Kot je povedal Miran Šadl iz PU Maribor, se je otrok najverjetneje iztrgal iz rok materi, ki je čakala pred semaforjem v skupini s še tremi otroki. Vanj je trčil 64-letni voznik.

Hudo poškodovanega so otroka prepeljali v UKC Maribor, kjer je podlegel poškodbam. Test alkoholiziranosti je bil pri 64-letniku negativen. Semafor naj bi bil v času nesreče v okvari.

Zaradi nesreče, ki se je zgodila v križišču z Ukrajinsko ulico, je bila nekaj časa zaprta Ptujska cesta v smeri središča mesta.

Več fotografij tragične nesreče je dostopnih na povezavi spletne strani maribor24.si.

 

Komentarjev 18
  • Gannicus 00:18 23.december 2013.

    Barbara Meglič"Men je kr strah hodit cez to cesto. Ocitno ni v interesu dobenemu da bu porihtal te semaforje in krizisca. Sama sem doma ravno pri kriziscu in kdaj bodi se zaletijo ali pa rukne kdo kaksnega kolesarja na ...prikaži več prehodu. Sama ne stopim z otrokom na prehod dokler mi kdo ne ustavi. Vcasih mineta tudi po dve zeleni luci preden pridem prek ker enostavno vozniki vozijo in niti pogleda ne ce je kdo na prehodu. Tak da te kr mine da bi preckal cesto."Točno na to sem se oziral ! Kriv je voznik, sploh ko so otroci na cesti...kaj šele, če ga zbiješ na prehodu za pešce.

  • Gannicus 00:10 23.december 2013.

    Na Nizozemskem nimajo teh problemov. Zakaj ? Ker tam ima prednost pešec in kolesar..v kolikor zbiješ zgoraj omenjena...odgovarjaš ! In po mojem ni kriva le cesta...malce tudi nepazljivost in predvsem emšo=reakcija... Naj otrok počiva v miru. :(

  • Gannicus 00:05 23.december 2013.

    Nakladaš neumnosti.