Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Še ena žrtev na cestah

Policija in nova vozila Andrej Leban
Na Štajerskem se je smrtno ponesrečil motorist.

Mariborski policisti so bili okoli 14.30 obveščeni, da je v Lovrencu na Dravskem polju, pri odcepu za Cirkovce, padel 39-letni motorist in se smrtno ponesrečil.

"39-letni moški je vozil motorno kolo po regionalni cesti iz smeri Ptujske gore proti Lovrencu na Dravskem polju," je pojasnil Miran Šadl s PU Maribor. "Izven naselja Župečja vas je v desnem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti vožnje zapeljal levo na nasproti vozni pas in zatem v obcestni jarek.Tam je z motornim kolesom trčil v travnato nabrežino stranske ceste, njega pa je vrglo v zrak. Ob padcu na tla se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl. V nesreči je bil udeležen sam."

V letu 2017 je to četrta  smrtna žrtev na cestah na območju Policijske uprave Maribor.  "Vse so se zgodile v zadnjih 14 dneh, od tega kar tri v tem tednu," je še povedal Šadl.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • romy 21:12 19.marec 2017.

    Zelo mi je žal za kolega motorista,večina komaj čaka da sede na motor...ok,vozimo se,ampak v ovinkih in podobnih nevarnih mestih pa še vedno skrajno previdno in počasi dokler se asfalt ne ogreje....sožalje družini.....

  • Žurnalček 19:10 19.marec 2017.

    Sedaj vsaj vemo , da je isključni krivec za njegovo smrt Žurnal in njegovi šolani novinarji ! Žurnal je poklical reševalce iz RH in jih usmeril na polje 100km stran od mesta nesreče ! Mašala , s tem člankom ste ...prikaži več dosegli zmago nad samim seboj ! Saj še mal , pa bomo šli tudi preostali na druge portale !

  • Lina66 17:28 19.marec 2017.

    A lahko prosim popravite naslov, Lovrenc na Dravskem polju ni na Koroškem ampak na Dravskem polju.