Slovenija
68 ogledov

Nesrečni 25-letnik je umrl

Nesreča v Novem mestu Dolenjska News
Zaradi hudih poškodb je v bolnišnici umrl 25-letnik, ki se je poškodoval v sobotni nesreči v Novem mestu. V njegovo vozilo je trčil 24-letnik, ki je bil pod vplivom alkohola.

"Iz Splošne bolnišnice Novo mesto so nas obvestili, da je zaradi hudih poškodb umrl 25-letni državljan Makedonije, ki je bil 7. januarja okoli 4. ure zjutraj udeležen v prometni nesreči v Novem mestu," je povedala Alenka Drenik iz PU Novo mesto. 

Huda nesreča se je zgodila v semaforiziranem križišču pri Šmihelskem mostu. "Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih naj bi 24-letni državljan Francije pripeljal iz smeri Bršljina in v križišču brez zaviranja silovito trčil v zadnji del avtomobila, ki ga je vozil 25-letni državljan Makedonije in je ustavil v križišču ob rdeči luči na semaforju," so po nesreči sporočilii iz PU Novo mesto. 

Nesreča v Novem mestu | Avtor: Dolenjska News Dolenjska News

Hudo poškodovanega voznika iz Makedonije so reševalci na kraju oživljali in ga odpeljali v bolnišnico. Že tedaj je bilo jasno, da je zaradi hudih poškodb glave v smrtni nevarnosti. "V nesreči se je lažje poškodoval tudi 32-letni potnik v njegovem vozilu," so še pojasnili pri PU Novo mesto. "24-letni povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval, je imel v litru izdihanega zraka 0,89 miligramov alkohola."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • maresem 18:47 09.januar 2017.

    Obesti hudiča pijanega v poduk drugim.