Magazin
287 ogledov

Še enkrat me poteši

ženska gola ženska golota seks avto Shutterstock
Za menoj je bil sila nenavaden dan. Še dopoldne sem dirjala od vrat do vrat, klicala kolegice, naznanjala, da se ločujem, urejala papirologijo …

Zvečer pa sem spet ležala v njegovem objemu in se med nebrzdanim ljubljenjem spraševala kaj počnem. Mirila sem se, da je šlo zgolj za odvajalni refleks, da bo že jutri drugače in, da morda potrebujem nekoga drugega v življenju, da ga pozabim. Njega, njegove skoke čez plot in njegov tako neverjetno lep obraz, tiste poteze in čudovito telo okrašeno z neverjetnim primerkom spolnega uda.

"Življenje s teboj je kot hoja po vrvi," sem zamišljeno dejala in potegnila dim iz pravkar prižgane cigarete. Naslonil se je na komolce, se rahlo nasmehnil in mi potegnil cigareto izmed prstov. Še sam je naredil dim, jo vrnil nazaj, potem pa me vprašujoče pogledal. "Po vrvi? Hehe, kaj pa je bilo zdaj to?" "Hoja po vrvi pač. Polna adrenalina, malo levo malo desno, a na koncu vedno padec," sem odvrnila. "In pod njo jaz z razširjenimi rokami …" je še dokončal. "Mhm." Znova sem potegnila dim in s pogledom pospremila njegovo roko, ki je izginila pod rjuho. "Dovolj je bilo. Zresni se, konec je," sem panično odreagirala. "Kako konec? Zaradi tistega zadnjič? Zaradi obiska pri odvetniku? Konec za vedno?" Preveč vprašanj zame. Absolutno preveč, če upoštevamo, da se je tisti trenutek pričel dotikati moje pravkar potešene muce, ki pa je vedno rada vzela še. Nervozno sem vlekla tisti vse krajši čik, a ga pustila pri miru, da me je otipaval. S sredincem je pričel natepavati mojo vse bolj vlažno češpljo, moji čuti so ponovno zbezljali in bala sem se, da bi z ogorkom zažgala posteljo. Komaj sem zmogla dovolj moči, da sem ga odložila v pepelnik in padla nazaj na hrbet. V trebuhu me je zvijalo od potrebe, med stegni sem mencala njegovo roko, on pa se je igral z menoj kot, da ne bi bilo med nama nobenih težav.
In res jih ni bilo. Takrat gotovo ne.

"Ko si vlekla tisti cigaret," je začel. "Raje bi videl, da bi vlekla mojega." "Saj bom ljubi, mmm. Saj veš, da ga bom. Samo najprej me še enkrat poteši, potem pa ti ga scuzam, da ti pride po meni," sem ga povsem razkurila. Zavihtel se je name, njegov prst je zapustil mokro muco in končal v mojih ustih, da sem okusila svoje sokove. Moj bog kako me je znal narediti potrebno. Sesala sem ga kot bi bil njegov tič, ga grabila za zapestje, medtem pa z nogami lovila njegovo telo. Končno se mi je približal s svojim junakom, ki je brez težav pristal v meni in iz mojih ust izvabil nekaj kratkih krikov. Z usti se je prisesal na moje prsi, z jezikom obdeloval nabrekli bradavici, ju izmenično grizljal in užival v mojih nemočnih trzajih telesa. Počutila sem se kot prikovana na posteljo, napolnjeno z drogami, ki povečujejo spolno lakoto in te silijo prek vseh razumnih meja. Vedel je kaj imam najraje.

Na vso moč je zabijal svoj ponos vame, počakal globoko v meni kak trenutek, ga počasi izvlekel in znova sunil v žgoče mednožje. Potem je z zobmi objel mojo bradavičko in jo na rahlo potegnil k sebi, ter izpustil še ravno pravi trenutek. Mešalo se mi je od pohote, kričala sem in ga divje praskala po hrbtu, on pa se je odzval kot ponavadi. Grobo je zgrabil za mojo zadnjico, jo potegnil v zrak od postelje in me pričel silovito natepavati. Zdelo se mi je, da lebdim v tisti najini sobi, da moja duša počasi zapušča telo in, da bom vsak hip umrla. Orgazem, ki je vse močneje stresal moje telo se ni še niti dobro umiril, ko je od zadaj že prihajal novi in potem še eden z neverjetno močjo. Kako naj se ločim od takšnega žrebca? Kako?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.