Svet
13 ogledov

Se je med posilstvom okužil s HIV-om?

Z elektronskim mikroskopom 240.000-krat povečana slika virusa HIV, povzročitelja EPA
Ko so mu policisti povedali, da je posilil HIV pozitivno žensko in da obstaja možnost, da se je okužil tudi sam, je posiljevalec padel v nezavest.

Agonija 27-letnika, ali se je pri posilstvu okužil z virusom HIV ali ne, bo trajala vsaj še nekaj dni. V najboljšem primeru bo za rezultate izvedel v petek.  "Sam si je kriv. Če tega ne bi storil, sedaj ne bi bil v tej situaciji," je za The Telegraph povedala njegova odvetnica Virginia Hayton.

Omamljen posilil omamljeno

27-letnik je sredi noči vstopil v stanovanje žrtve. Ta je bila zaradi nespečnosti pod vplivom tablet za spanje, zato se ni mogla braniti in vpiti. "Zmrznila je in ni spregovorila niti besedice. Ko je končal, je oblekel hlače in odšel," je na sodišču pripovedoval tožilec.

Ko so ga aretirali, je priznal, da je bil pod vplivom alkohola, kokaina in ekstazija, in da se dogodka ne spomni. Dejanje obžaluje in ne razume, zakaj je to sploh storil, je v njegovem imenu sporočila Haytonova.

Sredi julija je bil obtožen na pet let in štiri mesece zaporne kazni, vpisali pa so ga tudi v register spolnih prestopnikov.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 01:47 04.september 2013.

    Ma to je prava stvar ! Najboljša novica in kazen obenem , do sedaj !