Magazin > VIP
76 ogledov

Mirela se je zbližala z bivšim

Mirela in Šov pitonov Šov pitonov
Mirela je včeraj večerjala z bivšim partnerjem Andrejem.

"Večerja z mojim dečkom Aljažem in mojim bivšim Andrejem Laharnarjem," je Mirela včeraj zapisala na svoj Facebook profil in opravljivcem ponovno vrgla kost za glodanje. Sta se Mirela in Andrej zbližala ali sodelujeta le kot starša?

"Z Andrejem sva res zakopala bojno sekiro. Predvsem mi je ob strani stal v tem težkem obdobju, ki sem ga doživela s Kojićem, takrat me je poklical in rekel, da si tega res ne zaslužim. Ni mu več do pranja umazanega perila v javnosti in res sva včeraj po dolgem času imela lep razgovor. To se mi zdi najbolj pomembno, da normalno komunicirava in sodelujeva za dobro Aljažka. Za to sem res hvaležna. Seveda pa je vse na prijateljski ravni, tudi iz njegove strani je odnos zelo korekten in nisem začutila, da bi me želel nazaj," pravi Mirela.

Sin Aljaž zaenkrat živi pri Andreju v Novem Mestu, kjer bo v jeseni tudi nadaljeval pouk. Mirela ga je sprva želela prepisati v eno izmed ljubljanskih osnovnih šol, kjer trenutno živi, a si sin tega ne želi. "Zaenkrat bo tako, da bom vsak prosti trenutek, lahko tudi vsak dan, izkoristila za to, da se bom peljala v Novo Mesto ali pa ga bo Andrej pripeljal v Ljubljano. Tako sva dogovorjena, je pa to le začasno, ker imam trenutno res veliko obveznosti," še dodaja.  

 
Komentarjev 10
  • romy 22:50 19.avgust 2016.

    A sta sexala tud,dajte prosim izvedet vi vse izvrtate,wtf

  • Majazmaja 13:41 19.avgust 2016.

    Včeraj ste pisali o tem, kako mu je vrnila joške, danes pa o tem, kako sta se zbližala? Ana F., če še malo izpilite slovnico, Vam Pulitzer letos ne uide.

  • matermila 22:19 18.avgust 2016.

    Bemti,to je pa novica dneva.