Magazin > VIP
48 ogledov

Še ni zanosila zaradi Danielove bolezni?

Victoria Daniel EPA
Švedski mediji že dlje budno opazujejo trebušček prestolonaslednice Victorie, ki noče in noče zrasti.

V novem dokumentarnem filmu o švedski kraljevi družini je Daniel Westling, može prestolonaslednice Victorie, povedal, da si z ženo želita še več otrok. Poudaril je, da se s princeso trudita ustvariti prijeten dom, v katerem bi njuna hčerka Estelle in njeni bodoči bratci ali sestre lahko uživali in v miru odraščali. Številni Švedi se zdaj sprašujejo, zakaj Vicky še ni zanosila, če si oba tako zelo želita velike družine.

Te teme so se seveda lotili tudi mediji, ki namigujejo, da je težava morda v Danielu. Leta 2009 so mu namreč presadili ledvico. "Znano je, da slabše delovanje ledvic zmanjšuje plodnost, po presaditvi pa se stanje po navadi izboljša,“ je za revijo Bunte razložil zdravnik Martin Pachmann in dodal, da mora Daniel do konca življenja jemati močna zdravila, sicer bi njegovo telo organ zavrnilo. Ta zdravila naj bi imela po besedah omenjenega zdravnika tudi močne stranske učinke. "Daniel mora zagotovo jemati vsaj dve vrsti zdravil, ki slabijo njegov imunski sistem in tako preprečujejo zavrnitev organa. Le peščica teh zdravil uničuje spermije. Da so Danielu predpisali ravno ta, je sicer malo verjetno,“ še pravi zdravnik. Upamo, da se ne moti ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.