Magazin > Film & Glasba & TV
136 ogledov

Se Saška poslavlja od Planet TV?

kmetija:nov začetek,  saša lendero Žurnal24 main
Jeseni se na TV zaslone vrača resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, a ni rečeno, da se bo s šovom vrnil tudi prepoznaven voditeljski obraz.

Saša Lendero, ki je bila zadnja leta voditeljski obraz priljubljenega resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, se v jeseni morda ne bo vrnila na televizijske zaslone. Se bo Planet TV odločil za voditeljsko rošado ali se je Saška televizijskih izzivov enostavno naveličala? 

"Glede vodenja ne morem še čisto nič reči, saj se trenutno še ne dogovarjamo. Obstaja pa velika možnost, da se bom temu mestu mogla odpovedati, saj mi enostavno primanjkuje časa. A nikoli ne reči nikoli, zarečenega kruha sem se v življenju že pošteno prenajedla," pravi Saška, ki je s svojim partnerjem trenutno polno zaposlena na tujih trgih, kjer ustvarjata glasbo za najbolj priljubljene izvajalce nemške schlager glasbe. 

Glede voditeljskega izbora nove sezone šova Kmetija: Nov Začetek so prav tako skrivnostni na Planet TV. Na vprašanje, ali se dogovarjajo z Lenderovo, pa odgovarjajo: "Z vsemi, s katerimi sodelujemo, dobro sodelujemo in ni razloga, da ne bi še naprej. Če ne to sezono, pa naslednjo."

Komentarjev 3
  • Janez_53 21:36 11.junij 2016.

    Kaj pa pravzaprav pomeni "napteteh"??? Je to kakšna nova slovenska beseda, ki je še ni v slovarju?

  • kurt 20:08 11.junij 2016.

    Kdo je Saška? Koji faktor?

  • allstarr111 19:06 11.junij 2016.

    Najbolj bi blo če nebi blo nikogar od napteteh, ne planet TV, ne kmetije ne saške, ampak dvomim da smo te sreče.