Zdravje
622 ogledov

Se želite jutri zbuditi brez bolečine v sklepih?

Sklepi
1/8
Shutterstock
To je mogoče zahvaljujoč temu 1 revolucionarnemu tretmaju!

Ali trpite za bolečinami hrbtenice, imate degeneracijo kolka, mogoče pa ste preobremenili koleno ali ramena? Od zdaj so Vaše težave preteklost. Niste obsojeni na trpljenje niti na jemanje protibolečinskih sredstev. V bitki z bolečinami v sklepih Vam bo pomagala nova, 100 % naravna terapija. Kaj je skrivnost njene svetovne slave?

Na tisoče oseb, ki so se še pred 4 tedni odpovedovale vsakodnevnim aktivnostim zaradi bolečin v sklepih, so se jih zdaj osvobodile na naraven način! Nova terapija je v rekordno kratkem času omogočila povrnitev sposobnosti vsem, ki so jo uporabili. Ni pomembno, ali imate 25 let in ste si zvili gleženj, ali če ste ravno prečkali 50. leto življenja in Vas mučijo prve revmatične bolečine. Zahvaljujoč tej metodi se lahko že čez 2 dni popolnoma znebite bolečin v sklepih.

Revolucionarna raziskava

Naravna terapija za obnovitev sklepov je razvila ekipa strokovnjakov z Evropskega inštituta za revmatologijo. V rehabilitacijskem centru v švicarskem Bernu so preizkusili inovativni tretma na skupini 65 ljudi, ki so trpeli za različnimi težavami s sklepi. Rezultati so bili presenetljivi! Vsakomur od njih se je vrnila popolna mobilnost v manj kot 30 dneh! Še več, nekatere osebe, ki so čakale na zapletene posege v hrbtenico, so obnovile svoje sklepe v tolikšni meri, da operacija ni bila več potrebna!

Kako pogasiti požar v sklepih?

Predstavljajte si, da se že jutri zbudite brez bolečin v sklepih. Sanje? Ne, to je resničnost.” - nam izdaja profesor Phillipp Herz, vodja ekipe raziskovalcev iz Berna - „Zahvaljujoč naši terapiji se sklepi regenerirajo že od prvega dne. Na začetku bolniki nehajo čutiti neznosno bolečino v zapestjih, komolcih, kolenih, kolkih in hrbtenici. V naslednji fazi se poškodovani deli sklepov obnovijo. Vse to zahvaljujoč temu, da naša metoda naravno poveča proizvodnjo sklepne tekočine.” - razlaga strokovnjak.

Na čem temelji tretma, ki je obnorel medicinski svet in prinesel upanje tistim, ki trpijo za artritisom, osteoporozo ali poškodbami sklepov?

Odgovor naravnost iz narave

Nova terapija švicarskih raziskovalcev temelji na eni naravni sestavini, ki se uspešno uporablja že stoletja. To rastlino so že od davnih časov uporabljali prebivalci perujskih Andov. Govorimo o rastlini Maca, bolj natančno o korenini, ki je zelo bogata z aminokislinami, hranili, maščobnimi kislinami in še posebej visoko koncentracijo vitaminov A in E.

V nedavnih raziskavah so strokovnjaki potrdili svoje sume o tem, da Maca, zahvaljujoč svojim lastnostim in veliki vsebnosti rastlinskih beljakovin, dopolnjuje pomanjkanja v hrustancu. To pa preprečuje vse degeneracije, osteoporozo, artrozo ali vnetje sklepov.

Moderni tretma za vsakogar

Z bogastvi narave in izkušnjami so strokovnjaki iz Švice ustvarili eno najučinkovitejših dostopnih terapij za obnovitev sklepov. Tretma s korenino Maca je v kratkem času pridobil priznanje strokovnjakov v Evropi in ZDA. Njegova učinkovitost je bila potrjena s številnimi raziskavami in se priporoča za boj proti boleznim, obremenitvam in poškodbam sklepov. Trenutno je zelo priljubljen med ljudmi, ki so se hitro in za vedno znebili bolečin in okorelosti sklepov. Samo danes je za bralce dostopen v okviru posebne ponudbe!

KLIKNITE TUKAJ, da bi prejeli tretma z Maco in se osvobodili bolečin v sklepih >>>