Avto
109 ogledov

Seat ateca X-perience ni le šminker

Seat ateca X-perience
1/11
Seat
Pred uradnim odprtjem avtomobilskega salona v Parizu so pri Seatu na spletu predstavili (pro)terensko različico svojega prvega športnega terenca ateca X-perience.

Ateca X-perience se od klasične izvedenke športnega terenca ateca razlikuje po večjem odmiku od tal, višje obese, terenskih pnevmatikah, novih odbijačih, laku, ki je bolj odporen na praske, ekskluzivnih 18-palčnih aluminijastih platiščih ...

Najbolj zmogljiv motor

Za pogon so pri Seatu določili najmočnejši motor v ponudbi atece, to je 2,0-litrski dizelski motor TDI s 140 kilovatov moči (190 KM), ki je kombiniran s 7-stopenjskim dvosklopčnim menjalnikom DSG z obvolanskima prestavnima roicama. Ateca X-perience ima še štirikolesni pogon 4Drive s sklopko haldex in napredni sistem za nadzor vlečne sile XDS.

Opremljena je z multimedijskim sistemom easy connect, sistemom media system plus z 8-palčnim zaslonom in predalom connectivity box, ki omogoča brezžično polnjenje pametnih telefonov. Na voljo je tudi ekskluzivna aplikacija Seat ConnectApp.

V konceptni obliki so pri Seatu pokazali šest voznih programov, vključno s programom za vožnjo po snegu in off-road programom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.