• Ned 16 do 28 °C
  • Pon 17 do 27 °C
  • Tor 21 do 24 °C
več na vreme.net

Dolgovi

0 komentarjev

Sebastijana iz Kmetije v Avstriji prevarali

Tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek o težavah s podjetjem v Avstriji.

Ir. K. / Ljubljana

 

(Foto: Planet TV)

Sebastijan iz šova Kmetija: Nov začetek je za naš portal ponosno povedal, da se je znebil dolgov, ki si jih je nakopal s sodelovanjem z nekim avstrijskim podjetjem.

"Dolgujejo mi denar. Kot podizvajalec sem sodeloval s tem podjetjem, ki je čez noč izginilo. Ostala je le še prazna pisarna. Nikamor se nisem mogel obrniti,“ pravi Sebastijan, ki se je nato moral zadolžiti pri družini in pri prijateljih, sicer ne bi mogel plačati svojih zaposlenih. "Ta teden je prišlo nakazilo iz Nemčije, tako da sem se dolgov rešil. Zaupal sem svoji ženi in svojim ljudem. Ta teden se mi je prižgala zelena luč in lahko spet zadiham,“ je za nas še povedal Sebastijan ki že več let vodi svoje podjetje, s katerim ima velike načrte.

"Imam izkušnje s tujino. Videl sem, kako stvari potekajo drugod in spoznal, da smo Slovenci zelo sposoben narod. Imam nove ideje, inovacije, ki bi jih rad širil in zaposloval ljudi. Trenutno imam pripravljeno zvočno kabino, ki vsebuje sisteme, ki se lahko uporabljajo v različnih panogah, v zdravstvu, gradnji, v industriji … Sestava materiala je tista, ki je inovativna,“ nam je o svojih načrtih še povedal.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima