Magazin > Odnosi in prosti čas
123 ogledov

Sedem skrivnih erogenih con

seks Profimedias
Pri naslednji predigri preverite, ali ti deli telesa upravičeno spadajo med najbolj erogene cone.

Kateri deli telesa so najbolj občutljivi na poljube in nežne dotike, se od posameznika do posameznika razlikuje. Med najbolj razvpite erogene cone sicer spadajo bradavičke, ustnice, zadnjica in ušesni mešički. Obstaja pa še nekaj malo manj znanih delov telesa, katerih ljubkovanje obljublja orgazmične občutke.

Vrat, tik ob lasišču
Tako kot ženskam tudi moškim godi ljubkovanje vratu, še zlasti predel tik ob lasišču.

Za ušesom
Mnogi obožujejo, kadar jim partner grizlja ušesne mešičke. Naslednjič ljubkujte tudi predel za ušesom. Tudi ta je pol živčnih končičev.

Notranjost dlani – predel pod palcem
Med naslednjo predigro partnerja nežno primite za roko in poljubite njegovo dlan. Največ pozornosti namenite zapestju, še zlasti predelu pod palcem, k mu pravijo tudi Venerin grič.

Notranja stran komolca
S poljubi in nežnimi dotiki razvajajte tudi notranjo stran rok. Najbolj občutljiv je predel okoli komolca.

Predel med lopaticama
Predigro boste hitro skrajšali, če jo boste začeli z masažo predela med lopaticama. Partnerju boste poklonili več kot le kurjo polt.

Prsni koš
Zelo občutljiva je tudi tanka koža pod prsnim košem. Ljubkujte jo z ustnicami ali rokami. Če veste, da je vaš partner zelo žgečkljiv, se tej erogeni coni raje izognite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.