Magazin > Bizarno
29 ogledov

Sedemletna Angelina žirante pušča brez besed

1/2
Norveška ima talent. Sploh če sodimo po sedemletnici, ki mojstrsko izvaja zahtevne pesmi Billie Holiday in Nancy Sinatra.

Zadnji mesec se na Norveškem (in zavoljo spleta tudi drugod po svetu) ljudje množično navdušujejo nad pevskimi interpretacijami Angeline Jordan Astar. Drobna in ljubka sedemletna deklica, ki še vedno čaka, da ji zrastejo vsi stalni zobje, je pred dobrim mesecem žirante oddaje Norveška ima talent osupnila s svojo avdicijsko izvedbo bluesovske klasike Gloomy Sunday, ki jo je večina največkrat slišala v izvedbi legendarne "otožne" bluesovske vokalistke Billie Holiday.

Skladba z otožnim besedilom, ki pravzaprav govori o naklepanju samomora, se zdi nenavadna izbira za prvošolko, a deklica je kljub morebitnem nerazumevanju tematike vseeno nič manj kot mojstrsko izpeljala glasbeno plat nastopa.

Boljša od Cher in Nancy Sinatra?

Žiranti so jo seveda enoglasno poslali v naslednji krog in zadnje dni po spletu že kroži nov posnetek  nastopa. Tudi tokrat si je izbrala melanholično skladbo. Pesem Bang bang je v originalu sicer posnela pevka Cher, a večini se je najbolj vtisnila v spomin v izvedbi Nancy Sinatra, ki si jo je za film Ubila bom Billa sposodil tudi venomer glasbeno eklektično razpoloženi režiser Quentin Tarantino.
 
Angelina se bo zaradi priljubljenosti in talenta zagotovo uvrstila v finale in v naslednjem mesecu si lahko tako obetamo nove pevske izzive, ki jih bomo navdušeno delili na družabnih omrežjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.