Magazin
331 ogledov

Sedla je na njegov ponos

seks Shutterstock
Ko se življenje obrne na glavo ...

Živel je pravljično življenje. Usoda se je poigrala z njim in mu prinesla nepričakovano premoženje, kar je izkoristil za reči, ki si jih je od nekdaj želel. Toda pregrešno drag avtomobil je že po nekaj dneh končal v garaži nove hiše in se umaknil sanjskemu potovanju z osebo, ki jo je spoznal tisti teden.

Del potovanja sta preživljala v prestižnem hotelu s pogledom na peščene plaže in kristalno čisto morje nekje na Karibih. V hlačah, ter zgoraj brez je stopil do terase, da bi se naužil sonca in dišečega zraka, ki je vonj po morju in kokosu nosil v njegove nosnice. Z eno roko se je oprl na ograjo, v drugi pa je držal kozarec nečesa močnega. Še vedno ni bil povsem prepričan kaj je v njem, a bilo mu je všeč. Strmel je v daljavo in se spraševal ali je vse to kar se mu dogaja, sploh mogoče. Iz skromnega življenja se je čez noč prelevil v zmernega bogataša, ki si lahko marsikaj privošči. Zdelo se mu je, da je nekdo vstopil v sobo in, ko je okoli pasu začutil roke je vedel, da je ona. Simpatična blondinka mu je kradla nočne urice in postajala sta prav resno zaljubljena. Njene vitke roke so se ovile okoli njegovega pasu, spretni prsti pa so smuknili v hlače. Nasmehnil se je in ponesel kozarec k ustom. Izpil je do dna, medtem pa je roka v njegovih hlačah že našla svoj plen. Pričela se je igrati z njim, ga prebujati in spominjati na preteklo, vročo noč.
Rekla nista nobene.

Škoda bi bila z besedami kvariti tisto idilo. Vse je bilo popolno, od kraja do trenutka v katerem sta obstala. Če bi šlo, bi ustavil čas in za vedno ostal tam. Nič hudega jima ne bi bilo. Napisal bi še kakšno uspešnico, morebiti celo drugi del prejšnje in lahko bi se do konca življenja utapljala v lepoti Karibov, nočnem življenju in neskončnih orgazmih. V hlačah je zmanjkovalo prostora zato jih je potegnila na kolena in se še naprej igrala z njegovim korenjakom. Nežno ga je poljubljala po hrbtu, ter ga z rokami vlekla k sebi. Obrnil se je in to storil miže. Še sam ni vedel zakaj. Morda je slutil … Golo zadnjico je prislonil na ograjo in glavo naslonil nazaj. Njegov čvrst ud je objela vročina njenih ustnic, ki so počasi polzele po njem, ga jemale vase vse dokler niso obstale povsem pri koncu. Tega pri njej ni bil vajen. Znova je pomislil …

Potem so se njene ustnice odmaknile in ga še enkrat vzele medse. Z jezikom je dražila občutljiv vrh uda, ga sesala, potem pa vstala in se s hrbtom naslonila nanj. Sedla je na njegov ponos, ga vzela vase do zadnjega centimetra in ob tem zapeljivo ječala. Ko je menil, da lepše na tem planetu ne more biti, je od spodaj zaslišal glas: "Kaj je zdaj? A prideš, jaz grem v marino!" Kozarec mu je padel iz rok in premikanje v njegovem naročju se je povsem ustavilo. Odprl je oči, pogledal navzdol in na smrt šokiran opazil temnopolto lepotico popolnega telesa, ki se je zadovoljevala na njem. Slutil je, da nekaj ni v redu, zato je imel zaprte oči. Menil je, da ga potem ne bi pekla vest, če bi slučajno … No ja, če bi slučajno zapeljivka iz SPA-ja uresničila svojo napoved in ga gola obiskala v sobi, ko bo ostal sam.

Potisnil jo je od sebe proti sobi in zavpil proti terasi: "Pridem, pridem! 15 minut mi daj!"
Gola lepotica v njegovi sobi je bila videti razočarana. Krenil je proti njej, a hlače je imel še vedno pri kolenih. Slekel si jih je, s pokončnim korenjakom meril proti njej in jo naposled potisnil na posteljo. Obrnil jo je na trebuh, zgrabil za boke in čudovito, čokoladno rjavo zadnjico potegnil k sebi. Poljubil jo je na razdelek, s prsti zabredel v njeno vlažno brazdo, v drugo roko pa vzel svojega trdega tiča. Potem se je dvignil nad njo, ga nastavil na pravo mesto in iz njenih ust izvabil čudovit zvok. Pognal ga je vanjo kolikor je šlo, nato pa narekoval silovit ritem. Dobila je kar je iskala in on je dobil kar si je na tihem želel. 15 minut je bilo povsem dovolj in kmalu je že ležal na soncu z nekim neznanim koktajlom ob sebi. Simpatična blondinka mu je za popoldan obljubila nekaj nepozabnega. Hm, res?
I

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.