Magazin > Film & Glasba & TV
72 ogledov

Šef Bine znorel

robert voyo.si
Gostilna išče šefa. Rdeča skupina je šefa Bineta Volčiča močno razočarala. „Od rdečih nisem dobil nič. Nobene volje in želje, da bi jim uspelo. Kot da jim dol visi,“ je pokomentiral njihove japonske jedi.

Tekmovalci šova Gostilna išče šefa se morajo ta teden spopasti z japonsko kuhinjo. Izziv največ težav povzroča rdeči skupini, ki jo ta teden vodi Robert. Bine z njegovim delom ni prav nič zadovoljen, saj se rdeča skupina preveč naslanja na njegove namige. "Od mene so dobili namig, a so ga skopirali. Moj namen ni, da delam namesto njih. Poanta je, da dobijo novo idejo, da jim odprem vrata in dobijo malo širine. Ne pa, da me kopirajo,“ se je jezil Bine, ki je Robertovo nenehno spraševanje po mnenju komentiral z besedami: "Ne vem, kaj Robi hoče. Da mu postavim meni, ki mi ga bo potem postregel? Želim, da razmišlja s svojo glavo.“

Robert pravi, da si niso upali tvegati, da ne bi povozili okusa Japonske. "Niste si upali ali ne znate?“ jih je vprašal šef in pozneje dodal: "S krožnika na krožnik je bilo slabše.  Od rdečih nisem dobil nič, nobene volje in želje, da bi jim uspelo. Kot da jim dol visi.“

Bine je tekmovalcem zabičal, naj začnejo razmišljati s svojo glavo. "Super, a naj jaz skuham? Pojdi domov in grem jaz tekmovat za 100 tisočakov,“ je bil sarkastičen.

Robi je pripomnil, da je "komaj čakal, da bo predstave konec“, da se lahko čim prej lotijo dela. "Saj vidim Robiji, ki mi govori in se strinja z mano, ampak v očeh mu piše nekaj povsem drugega. Po mojem bi me najraje fental,“ je še izjavil Bine, ki bo nove kreacije rdečih preizkusil tik pred začetkom izziva. Če mu ne bodo všeč, jih tekmovalci ne bodo smeli postaviti pred goste.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 13:02 07.oktober 2015.

    Naj mi tale poln sebe kuhar razloži , kako naj Slovenc kuha japonsko hrano. Naj razloži v kateri SLO restavraciji lahko ješ japonsko oz. vzhodnjaško hrano ? Pa najboljš , da jim je dal meni pečene podgane v sušijevi omaki ...prikaži več ! Ne se preseravat in zajebavat ljudi ! Naj kuhajo EU hrano , za vzhodnjaško je pa v SLO čist zadost poševnookih !!!