Šport > Moto športi
39 ogledov

Šef Ferrarija: "Odrezal ti bom prekleto glavo!"

Maurizio Arrivabene, šef Ferrarija EPA
Mineva eno leto odkar je Maurizio Arrivabene prevzel vodstvo ekipe Ferrari. Snemalci pa se bodo Italijanu v prihodnosti izogibali.

Formula 1 ne slovi le po dirkanju, ampak tudi po šovu, ki obdaja ta avtomobilski šport. Tako lahko gledalci od doma ne spremljajo le dogajanja na progi, ampak tudi dogajanje v boksih. Snemalci pa niso vedno dobrodošli gosti v prostorih ekip.

Tako se naj bi sedaj šef ekipe Ferrari Maurizio Arrivabene grdo sporekel z britanskim snemalcem, ki je prišel v boks rdečih. Italijan naj bi se bal vohunjenja in zato snemalca po hitrem postopku vrgel iz prostorov Ferrarija.

"Še enkrat snemaj pri nas in ti bom odrezal tvojo prekleto glavo," naj bi Arrivabene zagrozil snemalcu. V italijanski ekipi je še pred zadnjo dirko sezone čutiti napetost. Letos je Ferrari v preureditev ekipe investiral več milijonov evrov in pričakuje, da bo naslednje leto končno spet osvojil naslov prvaka. Živčnost v ekipi naj bi bil tudi razlog za jezo Arrivabena.

Izbruh svojega šefa je komentirala tudi ekipa Ferrarija: "Ja, prišlo je do manjšega incidenta. Snemalec je odrinil mehanika, zato mu je Maurizio zagrozil, da mu bo prepovedal vstop v boks." Več očividcev pa je incident doživelo nekoliko drugače. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.