Magazin
371 ogledov

Segla je v hlače in poiskala svoj plen

seks erotika moški ženska ljubimca Shutterstock
Na obrazu je imel tisti znani izraz, ko ga je nekaj na smrt skrbelo. Na predvečer njune obletnice to ni bila dobra napoved, zato je skušala izbezati iz njega, za kaj gre.

Izkazalo se je, da ni nič posebnega. Vsaj ne zanjo, ker se je njegova služba ne tiče preveč. Vedela je, da bo kot po navadi stvari uredil. Ni pa želela, da bi to trajalo predolgo, saj bi jima to lahko pokvarilo večer. Kljub temu da je bila v njegovi pisarni in so zunaj mimo vrat ves čas hodili ljudje, se mu je približala in se mu z dlanmi naslonila na kolena. Potem se je pričela spuščati vse nižje in se ni ustavila, dokler ni klečala pred njim. Dobro je bila skrita za veliko pisalno mizo, zato je morebitni obiskovalci niso več skrbeli. Pričela mu je odpenjati pas, potem hlačni gumb in končno zadrgo. Počasi jo je razpirala in uživala v njegovem zmeden pogledu. Skušal je biti jezen, a mu ni uspelo. Predobro je poznala tisti ton glasu, v katerem je kar prosil, naj nadaljuje. S prsti je segla v notranjost razpetih hlač in poiskala svoj plen. Potegnila ga je iz njih in se nevarno obliznila okoli ust.

Doma sta kaj podobnega že počela. V njegovi službi pa nikoli. Njen jezik je nekajkrat oblizal celotnega korenjaka, ki je počasi vendarle dobival svojo pravo obliko. Vse bolj čvrst ji je bil tako všeč, da ga je z veseljem vzela v usta. Čepela je pod njegovo mizo, on pa je s komolci naslonjen na mizo tuhtal o nevarnosti. Kot bi jo priklical, je odločno potrkalo na vrata in vstopila je sodelavka. Ustnice na njegovem tiču so zastale in čutil je otrplost svoje skrite ljubimke. Najraje bi sodelavko nagnal iz pisarne, a ni mogel. Prinesla mu je neke papirje in se mu prijazno nasmihala. Spraševala ga je, ali ima čas za kavo, a je dejal, da ima ogromno dela. Še dobro, da ni rekla kaj drugega, sicer bi lahko občutil zobe svoje drage.

Seksi sodelavka se je namreč že znašla na njegovem meniju in vsake toliko sta se še dobivala na skrivaj. Pomežiknila mu je in zavzdihnila, da bo imela prihodnjič verjetno več sreče. Ko je zaprla vrata za seboj, je na korenjaku začutil stiskanje zob. Spretno se jim je izmaknil še pravi trenutek in hitel razlagati, kako zelo narobe jo je razumela. Še dobro, da je razvneta ljubimka pod mizo vse skupaj vzela bolj za šalo in je želela nadaljevati, kjer je končala pred nenapovedanim obiskom. Na hitro je skočil do vrat, v roki držal razpete hlače, z drugo pa obrnil ključ v ključavnici. Ko se je obrnil nazaj k mizi, mu je pogled kot prilepljen obstal na nastavljeni, goli zadnjici.

Urno se je namreč spravila izpod mize nanjo, dvignila krilo in pokazala, da ne nosi spodnjic. Z enim kolenom je bila na mizi in z desnico že božala svojo potrebno muco. Želela si ga je od zadaj. Ko je prišel do nje, je iz roke izpustil hlače, ki so ob žvenketu kovinske zaponke na pasu padle na tla. Prijel se je za tiča, ga nekajkrat spustil skozi pest, nato pa ga nastavil pred povsem mokro in lepo razprto češpljico. Ona je umaknila svoj prst, da bi mu dala prostor, ki ga je kmalu nato povsem zasedel. Tiho je zaječala, roke iztegnila po mizi in se prijela za rob na drugi strani.
Spravila ga je ob pamet, kar je dobro čutila v njegovih naletih. Bil je neučakan in je želel vse skupaj opraviti v nekaj sekundah. Na njeno srečo mu kar ni in ni prišlo. Zaradi nepričakovane priložnosti, šoka od malo prej, adrenalina … kdo bi vedel.

Vsega po malem verjetno. Je pa vsekakor pozabil na težave v službi, saj mu je sodelavka končno prinesla izpolnjeno pogodbo. Zdaj se je lahko povsem predal svoji nenasitni dragi in mislil le še na to, kolikokrat se bosta na tisti poseben dan še dala dol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.