Magazin > Film & Glasba & TV
109 ogledov

Seks z Bradom Pittom je bil neroden

Zaveznika Karantanija cinemas
Francoska igralka spregovorila o snemanju seksi priorov z Bradom Pittom.

Marion Cotillard je za medije spregovorila o zakulisju snemanja filma Zaveznika, kjer je igrala ob boku Brada Pitta. Brad igra vohuna Maxa Vatana, Marion pa članico francoskega odbora Marianne – njuna lika se v filmu namreč zaljubita, zato sta morala posneti tudi nekaj seksi prizorov.

Sceno, kjer sta se lika predala strastem na zadnjem sedežu v avtomobilu, sta morala posneti kar nekajkrat, saj njuno igranje ni bilo prepričljivo: "Kaj bom naredila čez nekaj trenutkov? Bom šla jaz gor? Je kar malo nerodna situacija," je igralka povedala na novinarski konferenci: "Veliko sva se smejala, ker je preprosto vse skupaj postalo že smešno. Potem pa sva se skoraj dogovorila, kaj bo kdo naredil in to je to."

Ljubezen dveh vohunov

Zgodba se odvija v Casablanci na vrhuncu druge svetovne vojne, ki je služila kot kulisa za rojstvo izjemne ljubezenske zgodbe. Vročo romanco sta stkala dva vohuna, bo njuna zveza obsojena na številne preizkušnje, saj je v igri vohunov zelo težko ohraniti zaupanje. Romantični triler v ljubljanski Kolosej prihaja v sredo, 23. novembra ob 19. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.