Magazin > VIP
59 ogledov

Seksi obline zvezdniških hčera

alessandra garcia Profimedias
Nekatere zvezdniške hčerke dobro služijo s svojimi oblinami.

Med najbolj uspešnimi sta vsekakor Alessandra Garcia, hčerka igralca Andyja Garcie, in Hayley Hasselhoff, hčerka Davida Hasselhoffa. Obe sta zelo iskani manekenki za večje številke.

Alessandra je povedala, da so jo v šoli zaradi kilogramov zbadali. "Vedno so obstajale situacije, ko je bilo moje telo tematizirano, na primer med plavanjem. Bila sem drugačna." Čez čas je lepa 25-letnica sprejela svoje telo. Naučila se je, da so lahko modne in lepe tudi ženske z oblinami.

 

In the September issue of @glamourmag's special edition see my full spread and interview shot by @michelcomtestudio and styled by @ayako.michel #glamourmagazine

A photo posted by Alessandra Garcia Lorido (@alessandragl) on Aug 29, 2016 at 12:34pm PDT


Hayley se je Hasselhoffu rodila v zakonu s Pamelo Bach. Nosi nedrčke velikost 80D, zaradi česar je v ZDA zelo iskan model. S svojimi posnetki med drugim navdušuje tudi sledilce na Instagramu. "To je najbolj vroča ženska, ki sem jo v zadnjih letih videl," se glasi eden od številnih komentarjev.



Med prvimi slavnimi hčerkami, ki so kljub odvečnim kilogramom stopile ne modne brvi, je bila Mia Tyler, hči pevca Stevena Tylerja in igralke Cyrinda Foxe. 37-letnica je leta 2009 lansirala celo lastno linijo oblačil Revolution 1228.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.