Šport
25 ogledov

Selektor igralcu dovoli kajenje

Švedska - Belgija EPA
V belgijski reprezentanci imajo nogometaša, ki mora pokaditi nekaj cigaretov na dan.

Belgijski nogometni reprezentant Radja Nainggolan je eden tistih nogometašev, ki kadijo, to pa ne moti njegovega selektorja Marca Wilmotsa.Ta je dejal, da ima odlični vezist Rome med reprezentančnimi akcijami vselej sobo z balkonom, Wilmots pa Nainggolanu dovoli kaditi tudi med evropskim prvenstvom v Franciji.

Ob tem je dodal, da mu raje ugodi, saj je Nainggolan zmožen razdejati hotelsko sobo, če ne bi imel možnosti za kajenje. Ga pa razvada 28-letnika ne moti.

"Da, Radja kadi. To je navada, veliko ljudi v Franciji in Italiji kadi. Ne bom ga ustavljal, če je to tisto, kar potrebuje. Sem prilagodljiv, ko pride do takšnih stvari. Gre za njegovo telo. Kajenje me ne moti, če je le dober na igrišču. Vedno poskrbim, da ima sobo z balkonom, saj tako ne more sprožiti alarma. Verjamem, da je edini v belgijski reprezentanci, ki kadi. Verjamem tudi, da bi razdejal sobo, če bi mu prepovedali pokaditi pet ali šest cigaret na dan. To je njegova težava, tudi če to pomeni, da se bo moral upokojiti pri 30 letih," razmišlja Wilmots.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.