Magazin > VIP
55 ogledov

Selena Gomez hodila na kemoterapijo

Selena Gomez Profimedias
Igralka in pevka Selena Gomez se je za nekaj časa umaknila iz javnosti. V intervjuju za Billboard je spregovorila o vzrokih za svoj umik.

Povedala je, da ima avtoimunsko bolezen lupus, ki lahko prizadene kožo, sklepe, krvne celice in notranje organe. "Pri meni so diagnosticirali lupus, zaradi katerega sem morala hoditi na kemoterapijo. To je bil razlog za moj umik. Lahko bi me zadela kap,“ je povedala lepotička, ki je v začetku lanskega leta zaradi bolezni odpovedala turnejo po Avstraliji. Takrat se je namigovalo, da je to storila zaradi Justina Bieberja, s katerim se je v tistem času razšla.

"Tako močno sem želela spregovoriti o težavah in reči: 'Pojma nimate. Hodim na kemoterapijo, bedaki.' Umaknila sem se, dokler se nisem spet počutila samozavestno,“ je še dodala Selena, ki bo jutri izdala album Revival, na turnejo pa se bo podala maja prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.